Τι κοινό είχε ο Γιώργος Παπανδρέου με την Μπιγιονσέ;

Τι κοινό είχε ο Γιώργος Παπανδρέου με την Μπιγιονσέ;

Τι κοινό είχε ο Γιώργος Παπανδρέου με την Μπιγιονσέ; Τον ίδιο στιλίστα που ονομάζεται Κώστας Ζήσης.

«Παρά την ισχυρή προσωπικότητα και το αυστηρό dress code ήταν πολύ δεκτικός στις προτάσεις μου. Ήθελε το look του να συμβαδίζει με το επικοινωνιακό του προφίλ αλλά και την προσωπικότητά του», λέει ο Κώστας Ζήσης μιλώντας στην “Espresso” αναφερόμενος στη συνεργασία που είχε με τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου το 2009 κατά τη διάρκεια της καμπάνιας του για τις ευρωεκλογές.

«Είναι όμως πολύ πιο δύσκολο από ότι ακούγεται, γιατί στην ιδέα του να επιμεληθείς το ντύσιμο ενός πολιτικού πέφτεις εύκολα στην παγίδα των κλισέ και της σοβαρότητας. Αυτό ήταν μια πρόκληση για εμένα», συμπληρώνει ο στιλίστας για τον Γιώργο Παπανδρέου τονίζοντας ότι ο πρώην Πρωθυπουργός δεν ήταν απαιτητικός. αλλά πολύ σχολαστικός.

«Και πολύ συγκεκριμένος, καθώς οι χρόνοι του ήταν περιορισμένοι, πράγμα που σήμαινε ότι δεν είχαμε καιρό για χάσιμο».

Από τις κορυφαίες συνεργασίες του Κώστα Ζήση ήταν κι εκείνη με την Μπιγιονσέ όταν ήρθε στην Ελλάδα το 2009 για τη συναυλία της.

«Η δουλειά μαζί της ήταν άκρως απαιτητική. Πριν από το σόου που είχε παρουσιάσει σε έναν πριβέ χώρο στο ΟΑΚΑ και μόνο σε μερικούς VIP καλεσμένους τη συλλογή με τα ρούχα που σχεδίαζε, με σαράντα μοντέλα πάνω στην πασαρέλα που είχε στηθεί», λέει ο Κώστας Ζήσης τονίζοντας ότι εκείνος είχε αναλάβει το στάιλινκ της επίδειξης. «Αυτό που με εντυπωσίασε στην Μπιγιονσέ ήταν η απλότητά της αλλά και το πόσο επαγγελματίες ήταν τα μέλη της ομάδας της», προσθέτει.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ