Άδωνις: Ομόφωνη απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ το “εμπάργκο”

Άδωνις: Ομόφωνη απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ το “εμπάργκο”

 

«Έχω επιβεβαιώσει από δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος και είναι ομόφωνη η απόφαση για το “εμπάργκο”», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή.

Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την ελπίδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σκεφτεί ξανά την απόφαση.

«Ξαφνικά όλοι οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ άπαντες αρνούνται να εμφανιστούν μαζί μου στην τηλεόρασης;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης και εξέφρασε την ελπίδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σκεφτεί ξανά την απόφαση.

Κληθείς να σχολιάσει τον προϋπολογισμό, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε ότι «εγκρίνεται, όχι μόνο από εμάς και την τρόικα, αλλά και από την Κομισιόν, όπως και για όλα τα υπόλοιπα κράτη».

«Είναι ο προϋπολογισμός που θα τηρηθεί το 2015, όποιος και αν είναι κυβέρνηση. Για να μην τηρηθεί θα πρέπει να κάνει η ελληνική κυβέρνηση μονομερείς ενέργειες», υπογράμμισε και συμπλήρωσε:

«Όμως ο κ. Μπαλάφας είπε χθες ότι δεν θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μονομερείς ενέργειες . Άρα ο ΣΥΡΙΖΑ μας είπε ότι θα τηρήσει τον προϋπολογισμό που θα ψηφίσουμε.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ: Απόπειρα φίμωσης του Άδωνι Γεωργιάδη 

BINTEO-Γεωργιάδης: “Αντιδημοκρατικός ο αποκλεισμός μου από τον ΣΥΡΙΖΑ” 

Τι λέει ο Άδωνις για το “εμπάργκο” του ΣΥΡΙΖΑ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ