Ασημακοπούλου: Η εκλογολογία κάνει κακό στη χώρα

Ασημακοπούλου: Η εκλογολογία κάνει κακό στη χώρα

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, μίλησε στον Real fm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, με αφορμή την ψήφο εμπιστοσύνης που ζητά η κυβέρνηση.

«Στοχεύει στο να σταματήσει η ακατάσχετη εκλογολογία η οποία σε αυτή τη φάση είναι ιδιαιτέρως κακή για τη χώρα», σχολίασε αρχικά η κ. Ασημακοπούλου και συνέχισε:

«Τίποτα δεν αποκλείει αυτό που θα συμβεί στο μέλλον απλώς βάζει ένα ορόσημο. Είμαι δύο χρόνια βουλευτής και ακούω συνέχεια τον ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι όπου ναι έρχονται εκλογές. Η συζήτηση που έχει ανοίξει έκανε κακό στη χώρα. Πρέπει να κλείσει αυτή η συζήτηση για να έχουμε μια καλή πορεία».

«Η εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας είναι προγραμματισμένη από το Σύνταγμα. Δεν θα έπρεπε να συνδέεται με Εθνικές εκλογές, είναι αντιθεσμικό. Αλλά ότι υφίσταται η εκλογή του Προέδρου και θα γίνει στην ώρα της είναι ένα γεγονός. Εμείς συνεχίζουμε να ισχυριζόμαστε ότι είναι εφικτό να βγάλει πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτή η κυβέρνηση», πρόσθεσε.

«Ο κάθε βουλευτής αναλαμβάνει την ευθύνη του σε κάθε ψηφοφορία και αυτή την ευθύνη θα αναλάβουν και οι ανεξάρτητοι βουλευτές. Όπως θα μας πουν για τον προϋπολογισμό αλλά και για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε ακόμα.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ