ΒΙΝΤΕΟ-Η Ραχήλ Μακρή για το εξώδικο στον Καμμένο και τα σενάρια για τον ΣΥΡΙΖΑ

ΒΙΝΤΕΟ-Η Ραχήλ Μακρή για το εξώδικο στον Καμμένο και τα σενάρια για τον ΣΥΡΙΖΑ

“Κατηγορούμαι ότι έκανα μία ανάρτηση στο facebook” δήλωσε η Ραχήλ Μακρή σημειώνοντας ότι ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ ότι Πρόεδρος των ΑΝΕΛ την παραπέμπει για αντικομματική συμπεριφορά στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος και ότι θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από συγκεκριμένα στελέχη και βουλευτές τους οποίους έθιξε και αν αυτοί αποδεχτούν την συγγνώμη της τότε θα κριθεί το μέλλον της.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας στον ΣΚΑΪ επεσήμανε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο λέγοντας χαρακτηριστικά: “Εγώ ήμουν στο χειρουργείο, ήμουν τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο. Μόλις γύρισα σπίτι μου δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον κ. Καμμένο. Σε αυτό το τηλεφώνημα λοιπόν με κατηγορούσε ότι έχω προβεί σε κάποια ανάρτηση ενός βίντεο, που δεν καταλάβαινα ποιο βίντεο γιατί δεν μου έλεγε”.

Η ίδια τόνισε ότι δεν κατλάβαινε τι είχε συμβεί και γιατί έιχε τόσο μένος ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ ο οποίος της έκλεισε όπως είπε το τηλέφωνο και δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της. Στη συνέχεια ενημερώθηκε από δημοσιογράφο ότι έχει παραπεμφθεί από τον κ. Καμμένο στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του κόμματος.

Η Ραχήλ Μακρή δήλωσε ότι επέλεξε να σιωπήσει για να εκτονωθεί η κατάσταση ωστόσο βουλευτές των ΑΝΕΛ και ο ίδιος ο Πρόεδρος έβγαιναν συνεχώς στα μέσα ενημέρωσης.

“Την όποια κρίση υπάρχει στους ΑΝΕΛ το σίγουρο είναι ότι δε τη δημιούργησα εγώ και δε τη συνέχισα” τόνισε η Ραχήλ Μακρή ενώ σχετικά με το εξώδικο που έστειλε στον κ. Καμμένο είπε ότι το έκανε γιατί διαπίστωσε ότι δεν τηρείται το καταστατικό του κόμματος.

“Με κατηγορύν ότι τα κάνω όλα επίτηδες και ότι αναζητώ την προβολή. Όμως και εδώ είναι ανακόλουθοι” είπε προσθέτοντας ότι δεν ξέρουν γιατί ακριβώς την κατηγορούν και ότι περιμένει απάντηση στο εξώδικό της.

“Εγώ δεν έχω προβλήματα με τα ψυχολογικά του καθενός, αλλά όταν κάποιος βρίσκεται σε ένα κόμμα κι ένα κίνημα πρέπει να υπάρχουν διαδικασίες και να τηρείται ένα καταστατικό” σημείωσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ κατηγορώντας τον Πάνο Καμμένο ότι δεν τηρεί αυτό το καταστατικό.

Σε ερώτηση αν θεωρεί ότι οδεύει προς διαγραφή η ίδια απάντησε ότι δεν το γνωρίζει και ότι δεν έκανε καμία αποσχιστική ενέργεια. “Εάν δε με θελουν στους ΑΝΕΛ για τους δικους τους λόγους μπορούν απλά να μου το πουν” σημείωσε.

Όσο για τις φήμες που τη θέλουν να επιθυμεί να μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ η Ραχήλ Μακρή απάντησε: “Τα σενάρια για την υποτιθέμενη επιθυμία μου να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ τα διαδίδουν ο κ. Γεωργιάδης που παίνρει γραμμή από το γραφείο του κ. Μουρούτη και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ ανώνυμα σε δημοσιεύματα”.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ

 

Διαβάστε επίσης

Την Τρίτη η συνεδρίαση των ΑΝΕΛ για την Ραχήλ

ΑΝ.ΕΛ: Η Μακρή θέλει να αυτοπροβληθεί

Εξώδικη διαμαρτυρία της Μακρή κατά του Καμμένου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ