Καρύδης: Ο κάθε βουλευτής έχει τις ευθύνες του

Καρύδης: Ο κάθε βουλευτής έχει τις ευθύνες του

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, με αφορμή την ψήφο εμπιστοσύνης που θα ζητήσει η κυβέρνηση.

«Διάφορα στελέχη, ακόμα και υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας μιλούσαν για εκλογολογία. Το κλίμα αναπτύχθηκε μέσα από κόντρες και συγκρούσεις μεταξύ υπουργών που δεν βοήθησε μια τέτοιου είδους κατάσταση. Εδώ με την πρωτοβουλία αυτή που πάρθηκε μετά τη συνάντηση Βενιζέλου – Σαμαρά, η πολιτική μπαίνει στο προσκήνιο. Όλη αυτή η φημολογία, να προσδιορίζουν και τον χρόνο των εκλογών και η προεδρολογία, σταματάει», σχολίασε αρχικά ο κ. Καρύδης και συνέχισε:

«Δεν μπορούσε μέχρι τον Δεκέμβριο να σέρνεται αυτό το κλίμα. Εδώ είχαμε την παραίτηση τριών γραμματέων γιατί ήθελαν να κατέβουν υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία και συνεχίστηκε η εκλογολογία. Θα δοθεί η δυνατότητα, η κάθε πολιτική δύναμη, να ξεδιπλώσει τις προτάσεις της για το πώς θα φύγουμε από την τρόικα και το ΔΝΤ».

«Δεν φοβόμαστε τους Παπανδρεϊκούς. Είναι λάθος να χωρίσουμε τους βουλευτές σε Παπανδρεϊκούς και Βενιζελικούς. Ο κάθε βουλευτής έχει τις ευθύνες του. Ο κ. Μωραϊτής ποτέ δεν είπε ότι θα ρίξει την κυβέρνηση. Στη στρατηγική της παράταξης και στις μεγάλες μάχες που έχει μπροστά της όλοι θα πρέπει να δίνουμε το παρόν. Όταν υπάρχει ψήφος εμπιστοσύνης, κάθε φορά, είναι κορυφαίο θέμα. Άρα θα σταθμιστούν τα δεδομένα έτσι όπως πρέπει», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ