Σπυράκη: H αρχή για να καθαρίσει η πολιτική ατμόσφαιρα

Σπυράκη: H αρχή για να καθαρίσει η πολιτική ατμόσφαιρα

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, με αφορμή την ψήφο εμπιστοσύνης που ζητά η κυβέρνηση.

«Αυτή η πολιτική κίνηση είναι η αρχή μιας σειράς κινήσεων που θα καθαρίσουν την πολιτική ατμόσφαιρα και θα οδηγήσουν στην πολιτική πράξη που είναι η διευθέτηση του χρέους. Είναι η αρχή μιας σειράς απαραίτητων κινήσεων που πρέπει να γίνουν. Δεύτερη πρέπει να είναι ένας σοβαρός προϋπολογισμός, που θα πρέπει να αποτυπώνονται όλες οι φοροελαφρύνσεις και οι διευκολύνσεις που θα γίνουν στους πολίτες, ως αρχή του τέλους μιας πολύ μεγάλης προσπάθειας και βεβαίως η επόμενη κίνηση είναι η συζήτηση για τη διευθέτηση του χρέους. Όλα αυτά έχουν στόχο να τελειώσει η ιστορία των μνημονίων, να φύγει το ΔΝΤ ώστε να μπορεί η κυβέρνηση να πει πια στους πολίτες ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος», σχολίασε αρχικά η κ. Σπυράκη και συνέχισε:

«Όσο βαδίζουμε στην προεδρική εκλογή και υπάρχει η συζήτηση για την πολιτική αβεβαιότητα, τόσο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η απομάκρυνση του ΔΝΤ, δεν μπορούν να γίνουν τα κρίσιμα ζητήματα που πρέπει να γίνουν».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ