Μακρή: Ο Σαμαράς θέλει να δεσμεύσει τους “αντάρτες”

Μακρή: Ο Σαμαράς θέλει να δεσμεύσει τους “αντάρτες”

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει η Ραχήλ Μακρή, με αφορμή την ψήφο εμπιστοσύνης που ζητά ο Πρωθυπουργός με τη λήξη των θερινών τμημάτων, αναφέροντας, μεταξύ άλλων ότι ο Αντώνης Σαμαράς χρησιμοποιεί την ψήφο εμπιστοσύνης, για να δεσμεύσει τους «αντάρτες» του κόμματός του.

Ακολουθεί η δήλωση:

«Με εντολή Βενιζέλου, ο Σαμαράς γαντζώνεται στην εξουσία, για να ξεπουλήσει τη Δημόσια περιουσία.

Ο εγκλωβισμός των πολιτικών προβάτων, που στηρίζουν το κυβερνητικό παράπηγμα ήταν αναμενόμενος και προβλέψιμος.

Ο αντιπρόεδρος της Συγκυβέρνησης στοχεύει στον εγκλωβισμό του πολιτικού δυναμικού του κόμματός του, το οποίο το τελευταίο καιρό παρουσιάζει έντονη εσωστρέφεια και φυγόκεντρες τάσεις.

Παράλληλα, με το πέρας των θερινών τμημάτων και της δυνατότητας αντικατάστασης βουλευτών ο Πρωθυπουργός χρησιμοποιεί την ψήφο εμπιστοσύνης, για να δεσμεύσει τους «αντάρτες» του κόμματος του να περιοριστούν μόνο σε λεκτικούς λεονταρισμούς και να ψηφίσουν αδιαμαρτύρητα το προσχέδιο του προϋπολογισμού που θα ακολουθήσει σε μικρό χρονικό διάστημα.

Τέλος, η αντιπολίτευση στερείται της δυνατότητας κατάθεσης πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης μέχρι το Μάρτιο, αφήνοντας τους κυβερνώντες να συνεχίσουν την εκποίηση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων μέχρι τον Φεβρουάριο.

Μέχρι τότε, θα έχουν συντελεστεί και οι απαραίτητες, για τον Σαμαρά, ζυμώσεις, για να δημιουργήσει κυβέρνηση εθνικής «σωτηρίας» με αχυρανθρώπους, που θα δώσει τη δυνατότητα επαναπατρισμού στο γαλάζιο μαντρί των μετανοημένων και πιθανών προσυνεννοημένων αμνών.

Το προεκλογικό κλίμα που καλλιεργούν τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης εξάγει μόνο ασφαλή συμπεράσματα αποφυγής εκλογών από μία κυβέρνηση που έχει απωλέσει τη λαϊκή στήριξη και γραπώνεται στην εξουσία, για να πουλήσει».

Διαβάστε επίσης:

Ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει τη Δευτέρα η κυβέρνηση

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ