Τρομοκρατημένοι οι βουλευτές

Αναποφάσιστοι εμφανίζονται οι βουλευτές της Θεσσαλίας για το αν θα παρευρεθούν στις παρελάσεις της Κυριακής. Λόγω των έντονων αντιδράσεων που αναμένονται στις επετειατικές εκδηλώσεις κάποιοι από τους βουλευτές δεν παρευρεθούν πουθενά ενώ άλλοι το σκέφτονται ακόμα.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Thessalia news έχουν προκύψει τα παρακάτω:Νομός Λάρισας: Ο Χρήστος Ζώης, ως «Ανεξάρτητος Έλληνας» πλέον, θα βρίσκεται στην παρέλαση της Λάρισας, ωστόσο όχι στην εξέδρα των επισήμων, αλλά μαζί με τους Λαρισαίους στο πεζοδρόμιο. Ο Αστέριος Ροντούλης (ΛΑ.Ο.Σ.) αναμένεται ως συνήθως να δώσει το παρόν στην παρέλαση του Τυρνάβου. Οι βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, Αντ. Σκυλλάκος και Ηρώ Διώτη αντίστοιχα, δεν θα συμμετέχουν στην παρέλαση. Οι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ο Μάξιμος Χαρακόπουλος (Ν.Δ.) δεν έχουν αποφασίσει ακόμη.

Νομός Μαγνησίας: Μόνο ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ Παύλος Μαρκάκης έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του στην παρέλαση της Σκιάθου. Οι υπόλοιποι τέσσερις βουλευτές του νομού, θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις σήμερα Σάββατο.

Νομός Τρικάλων: Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Χάιδος δεν θα παρευρεθεί σε καμία εκδήλωση του νομού εκλογής του, ενώ, όπως και στην Μαγνησία, οι υπόλοιποι τέσσερις βουλευτές δεν έχουν πάρει ακόμη τις τελικές τους αποφάσεις.

Νομός Καρδίτσας: Οι βουλευτές Νίκος Σαλαγιάννης (ΠΑΣΟΚ) και Σπύρος Ταλιαδούρος (Ν.Δ.) έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στην παρέλαση της Καρδίτσας μαζί με τον κόσμο, καθώς δεν θα υπάρχει, όπως και στο Βόλο, εξέδρα επισήμων. Οι υπόλοιποι τρεις παραμένουν αναποφάσιστοι. Πηγή: Thessalianews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ