Βούλτεψη: Επιχειρείται προπαγανδιστική επιβολή της διαφοράς του ΣΥΡΙΖΑ

Βούλτεψη: Επιχειρείται προπαγανδιστική επιβολή της διαφοράς του ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μίλησε στον Real fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αλλά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

«Τα γκάλοπ ασκούν και ένα είδος προπαγάνδας. Όταν εμφανίζεις μια τόσο μεγάλη διαφορά, ο κόσμος που δεν μπορεί να γνωρίζει λεπτομέρειες, βεβαίως ο κόσμος μπορεί να επηρεαστεί. Ο σκοπός αυτού του γκάλοπ είναι προπαγανδιστικός. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει τέτοιο θέμα», σχολίασε αρχικά η κ. Βούλτεψη αναφορικά με πρόσφατη δημοσκόπηση που παρουσίαζε τον ΣΥΡΙΖΑ 11 μονάδες μπροστά από τη Νέα Δημοκρατία.

«Είναι σαφές το θέμα, επιχειρείται να γίνει επιβολή. Πρόκειται για απόπειρα προπαγανδιστικής επιβολής», συμπλήρωσε.

«Όταν υπάρχουν τόσοι πολλοί αναποφάσιστοι, αν είχαν αποφασίσει θα είχαν πάει ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκλογές κρίνονται και από το τι θα συμβαίνει στη χώρα την περίοδο που θα γίνουν οι εκλογές. Εξαρτάται από τις κινήσεις της κυβέρνησης η οποία είναι αποφασισμένη να τις κάνει και να τις φέρει σε πέρας», πρόσθεσε.

«Η κυβέρνηση είναι ενιαία και ότι εφαρμόζει ένας υπουργός, το εφαρμόζει μετά από απόφαση κυβερνητική. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ό,τι γίνεται, γίνεται με απόφαση της κυβέρνησης η οποία είναι ενιαία», τόνισε ακόμα.

«Προοδευτικός είναι αυτός που θέλει να προοδεύσει η χώρα. Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ συνεργάζονται αυτή την περίοδο για να υπάρχει κυβέρνηση. Δεν έχει παντρευτεί το ένα κόμμα το άλλο και δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις. Όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε διαφορετικά κόμματα. Είμαστε σε έναν μεγάλο συνασπισμό. Βέβαιο είναι ότι σε επίπεδο κομμάτων θα γίνονται δηλώσεις. Διαφορετικά θα είχαμε γίνει ένα. Συνεργαζόμαστε για τη χώρα», ξεκαθάρισε η κ. Βούλτεψη.

«Πάντα οι τόνοι είναι αυξημένοι στη χώρα. Δεν υπάρχει θέμα για εκλογές τον Νοέμβριο», σημείωσε.

«Όλα τα θέματα βρίσκονται στο τραπέζι και συζητούνται. Έχει ξεκινήσει η συζήτηση εδώ και αρκετό καιρό. Η κυβέρνηση κάνει το καλύτερο αλλά έχουμε πει από την αρχή, ότι δεν πρόκειται να πάμε σε ρήξη με αυτούς που μας δανείζουν χρήματα. Τα βάζουμε όλα σε μια ζυγαριά και λέμε τι χάνουμε και τι κερδίζουμε. Μας δίδουν δυνατότητες να πάμε παραπέρα. Το τελευταίο που συμφέρει τη χώρα είναι να έρθουμε σε σύγκρουση με αυτούς που της δίνουν χαμηλό επιτόκιο και που της δίνουν τα κοινοτικά προγράμματα. Όλα είναι σε συζήτηση. Η κυβέρνηση κάνει το καλύτερο», είπε η κ. Βούλτεψη σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

«Ότι αποφασίζει η δικαιοσύνη καλώς το αποφασίζει και οι αποφάσεις εφαρμόζονται», σημείωσε η κ. Βούλτεψη, σε σχέση με το βεβαιωμένο χρέος της Γερμανικής εταιρείας Χόχτιφ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ