BINTEO-Η Ζωή άφησε τον γαμπρό να περιμένει μία ώρα

BINTEO-Η Ζωή άφησε τον γαμπρό να περιμένει μία ώρα 

Αν και πάντα τυπική στη Βουλή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε τον γαμπρό να τη περιμένει στα σκαλιά της εκκλησίας πάνω από μία ώρα τηρώντας το έθιμο που θέλει τη νύφη να καθυστερεί.

Χαμογελαστή και άνετη, χθες το απόγευμα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενώθηκε ενώπιον Θεού κι ανθρώπων με τον εκλεκτό της καρδιά της στον ιερό ναό  των Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού.

 Η σχέση της με τον Απόστολο Μαντή, που είναι ναυτικός, έχει μια ιστορία δέκα ετών ενώ γνωρίζονται και κάνουν παρέα από τότε που ήταν παιδιά καθώς η Αιδηψός είναι ο τόπος καταγωγής της μητέρα της, Λίνας Αλεξίου αλλά και του γαμπρού.

Ο σύζυγος πλέον της βουλευτού, είναι υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού και κατάγεται από ναυτική οικογένεια καθώς ο πατέρας του είναι συνταξιούχος καπετάνιος στα πλοία της πορθμειακής γραμμής Αρκίτσα – Αιδηψός. Η  μητέρα του φιλοτεχνεί εκκλησιαστικές εικόνες.

Στις 19:00 το απόγευμα ντυμένη με ένα όμορφο λιτό λευκό νυφικό ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του πατέρα της, Νίκου Κωνσταντόπουλου, ο οποίος την παρέδωσε στον γαμπρό.

Κουμπάροι είναι οι φίλοι του ζευγαριού Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αλλά και κορυφαία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η δεξίωση που ακολούθησε έγινε στο παραλιακό κλαμπ Ριβιέρα.

Δείτε τα βίντεο από τον Alpha

 

 

Διαβάστε επίσης

Σήμερα ο γάμος της Ζωής Κωνσταντοπούλου

ΒΙΝΤΕΟ-Κωνσταντοπούλου: Να κληθεί να δώσει κατάθεση η Λαγκάρντ

Ποιοι περιμένουν το προσκλητήριο της Κωνσταντοπούλου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ