Γεωργιάδης: Ο λαός θα αυτοκτονήσει αν πέσει η κυβέρνηση και ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ

Γεωργιάδης: Ο λαός θα αυτοκτονήσει αν πέσει η κυβέρνηση και ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ

Για αυτοκτονία του εκλογικού σώματος σε περίπτωση κατά την οποία πέσει η κυβέρνηση και ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Bήμα Fm.

«Oι λαοί έχουν στη δημοκρατία το δικαίωμα να κάνουν ό ,τι θέλουν. Και γι’ αυτό μου αρέσει η δημοκρατία. Έχουν λοιπόν και το δικαίωμα να αυτοκτονούν και ο ελληνικός λαός έχει αυτοκτονήσει πολλές φορές στην ιστορία διά των εκλογών, δεν είναι η πρώτη φορά που θα αυτοκτονήσει τώρα, αν πέσει η κυβέρνηση και ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Διότι θα μπει η χώρα σε μια παρατεταμένη αστάθεια και από εκεί που φεύγαμε από το Μνημόνιο, θα ξαναγυρίσουμε στο Μνημόνιο», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, εκτίμησε πως αρκετοί βουλευτές θα συμβάλλουν στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή, υπό το πρίσμα των εξελίξεων, ενώ άφησε αιχμές για το αντιμνημονιακό μπλοκ.

«Όλοι αυτοί οι αντιμνημονιακοί βουλευτές, όλα αυτά τα χρόνια, χτίζουν καριέρα πάνω στις δικές μας πλάτες. Ξέρετε τι λένε; ‘Αφήστε αυτά τα μουλάρια, να ψηφίσουν για να σωθούν οι τράπεζες και θα το παίζουμε εμείς επαναστάτες απ’ έξω’. Αλλά εισπράττουν τα ωραία τους λεφτά, την αποζημίωση, με τα λεφτά του Μνημονίου.

Μέχρι την Προεδρική Εκλογή, και η ΔΗΜΑΡ και οι ΑΝΕΛ και όλη η αντιπολίτευση θα έχουν την ευκαιρία να εκτιμήσουν τη στάση τους υπό το πρίσμα των νέων εξελίξεων».

Ακούστε το ηχητικό:

 

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης: Δεν έκανα καμία προτροπή για τις καταθέσεις

Ο Άδωνις έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση τον Βούτση

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Γεωργιάδης παραδέχεται: Ακούστηκε ωμό αυτό που είπα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ