Ο Άδωνις έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση τον Βούτση

Ο Άδωνις έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση τον Βούτση

Σε ανοιχτή ακρόαση άκουσαν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες την συνομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Νίκο Βούτση, όπως αναφέρει η στήλη Μικροπολιτικός της εφημερίδας Τα Νέα. Η κλήση προς τον κ. Βούτση έγινε στην προσπάθεια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας να πείσει τους δημοσιογράφους ότι ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο-μέσα στη βουλή-για δημοψήφισμα σε περίπτωση που η Ευρώπη δεν συναινέσει στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οφείλω να ομολογήσω, βέβαια, ότι αυτή τη φορά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του. Πήγε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών και με μάρτυρες τους δημοσιογράφους κάλεσε στο τηλέφωνο τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Βούτση.

Το πρόβλημα είναι ότι στην προσπάθειά του να πείσει τους δημοσιογράφους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε μέσα στη Βουλή ότι θα κάνει δημοψήφισμα σε περίπτωση που η Ευρώπη δεν συναινέσει στην πολιτική του, έβαλε τον Βούτση σε ανοιχτή ακρόαση. Αυτό εν άγνοια του συνομιλητή του. Ο Βούτσης, βέβαια, δεν ‘μάσησε’ και επέμενε ότι ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ