ΒΙΝΤΕΟ-Ο Γεωργιάδης παραδέχεται: Ακούστηκε ωμό αυτό που είπα

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Γεωργιάδης παραδέχεται: Ακούστηκε ωμό αυτό που είπα

«Έχουν δίκιο τα στελέχη της ΝΔ που αντέδρασαν», δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά το θόρυβο που προκάλεσε η δήλωσή του ότι, αν πέσει η κυβέρνηση, θα πάρει τα χρήματά του από τις τράπεζες.

Στην τηλεφωνική του παρέμβαση στον ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι μίλησε πιο ωμά απ’ ό,τι θα έπρεπε. «Όπως το είπα, ακούστηκε πιο ωμό απ’ ότι θα το ήθελα. Όμως, το παίρνετε ξεκομμένο από μία μεγάλη κουβέντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η δική μου φράση πυροδότησε μία σειρά εξελίξεων. Πυροδότησε έναν φόβο που καθόλου δεν το ήθελα. Άλλωστε, οι τραπεζικές καταθέσεις είναι απολύτως ασφαλείς στην Ελλάδα, ακριβώς γιατί τηρούμε τις συμφωνίες μας και το πρόγραμμα», επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας, παράλληλα ότι η δήλωσή του πυροδότησε και κάτι άλλο, λέγοντας ότι «πλέον, αναγκάζονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βγουν και να πουν ποιο είναι το δεύτερό τους σχέδιο».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Αν πέσει η κυβέρνηση θα πάρουμε τα λεφτά μας από τις τράπεζες-Βαρεμένος: Ο Γεωργιάδης δεν είναι ο τρελός του χωριού…

ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης: Πολιτική αξιολόγηση η δήλωση του Άδωνι

ΒΙΝΤΕΟ-Μαρκόπουλος: Λεκτική υπερβολή η δήλωση του Γεωργιάδη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ