• Πανούσης:Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για το συνέδριο

  5:03 μμ, Τετάρτη 24 Σεπ 2014 5:03 μμ, Τετάρτη 24 Σεπ 2014

  Πανούσης:Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για το συνέδριο

  Διαψεύδει ο Γιάννης Πανούσης ότι δεν θα παραστεί στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, λέγοντας ουσιαστικά ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του στο Βήμα FM.

  Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την απομαγνητοφώνηση που εστάλη από τον ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Πανούσης ανέφερε: "Εγώ, αυτή τη δημοκρατικοφάνεια του «ό,τι πει το συνέδριο», λες και δεν στήνονται συνέδρια ή όλα έρχονται με διαφάνεια, θεωρώ ότι μοιάζει με φάρσα. Μια φάρσα δημοκρατικοφανούς επανεκλογής όλων αυτών των αυλικών ή των ηγεσιών. Δεν θα είμαι εκεί. Είναι ξεκάθαρο. Αν έφευγε ο κ. Κουβέλης και δεν ήταν υποψήφιος, θα ήταν ένα θέμα προς συζήτηση".

  "Η απάντηση - δήλωση μου στο ΒΗΜΑ FM «δεν θα είμαι» αναφέρεται στο ερώτημα αν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και δεν σχετίζεται με την παρουσία και τη συμμετοχή μου στο συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς", σημειώνει σε δήλωση του ο κ. Πανούσης.

  Σύμφωνα με νεότερη απομαγνητοφώνηση που εστάλη από το Βήμα Fm ο κ.Πανούσης δήλωσε:

  "Εγώ, αυτή τη δημοκρατικοφάνεια του «ό,τι πει το συνέδριο», λες και δεν στήνονται συνέδρια ή όλα έρχονται όλα από παρθενογένεση, τα θεωρώ δεδομένους συσχετισμούς. Για σκεφτείτε να κατέβει κάποιος άλλος. Εγώ δεν θα είμαι . Είναι ξεκάθαρο. Αν έφευγε ο κ. Κουβέλης και δεν ήταν υποψήφιος, θα ήταν ένα θέμα προς συζήτηση. Δεν έχω κανένα λόγο να μπω σε θεωρίες πατροκτονίας. Σκεφτείτε όμως ότι κατεβαίνει κάποιος άλλος και σκεφτείτε ότι μπορεί να κερδίσει. Ο κ. Κουβέλης θα μείνει υπό αυτόν τον κύριο; Όχι, θα φύγει, θα φύγει κι ο κ. Λυκούδης και τα ιστορικά στελέχη και ο κύριος αυτός που θα κερδίσει θα μείνει με την καυτή πατάτα στα χέρια με ένα κόμμα που θα έχει χάσει τα πάντα, θα έχει χάσει τον ιστορικό του ηγέτη. Άρα όλα αυτά μοιάζουν με φάρσα τελικά. Μια φάρσα δημοκρατικοφανούς επανεκλογής όλων αυτών των αιωνίων αυλικών ή των αιωνίων ηγεσιών.."

  Στην ερώτηση για το αν θα πάει στο συνέδριο, ο κ. Πανούσης απάντησε: "Θα πάω στο συνέδριο προφανώς. Θα πάω απαισιόδοξα. Δεν πιστεύω ότι βγαίνει τίποτα έτσι. Αν ήθελε να γίνει κάποια σημαντική αλλαγή θα είχε γίνει ήδη αυτούς τους τρείς μήνες. Θα είχε γίνει ένα χρόνο που κάνουμε αντιπολίτευση φεύγοντας από μια κυβέρνηση στην οποία μπήκαμε και βγήκαμε χωρίς να καταλάβουμε το πώς".

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα