Βούλτεψη: Να πει ο ΣΥΡΙΖΑ στους εκατομμυριούχους του να φέρουν τα λεφτά τους απ’ έξω

Βούλτεψη: Να πει ο ΣΥΡΙΖΑ στους εκατομμυριούχους του να φέρουν τα λεφτά τους απ’ έξω

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη χθεσινή δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, στον τηλεοπτική σταθμό MEGA, που υποστήριξε ότι, αν πέσει η κυβέρνηση, θα πάρει τα λεφτά του από την Ελλάδα.

Με αφορμή το θόρυβο που προκλήθηκε από τη δήλωση αυτή, η κ. Βούλτεψη επισήμανε ότι η αποσπασματική αναφορά γίνεται συστηματικά και αυτό, όπως είπε, είναι το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού, ενώ τόνισε ότι θα είναι η τελευταία που θα δαιμονοποιήσει άποψη.

Παράλληλα, μιλώντας στην πρωινή ενηρωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος άφησε αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Επειδή τη φασαρία όλη την κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, παρακαλώ πολύ να πει ο ΣΥΡΙΖΑ στους εκατομμυριούχους του πρώτα να φέρουν αυτοί τα λεφτά τους απ’ έξω που τα έχουν επενδεδυμένα σε funds και, μετά να αγωνιούν για την ελληνική οικονομία. Εμείς λέμε ότι, αν πάει σε μονομερείς ενέργειες, όπως λέει ότι θα πάει ο ΣΥΡΙΖΑ και, κυρίως, οι συνιστώσες του, τότε δεν θα υπάρχει κανένα ευρώ».

Μεταξύ άλλων, η κ. Βούλτεψη αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε η Άνγκελα Μέρκελ με τον Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο. Όπως είπε, η Ελλάδα, για πρώτη φορά, ήταν απόλυτα αξιόπιστη, χωρίς να δεχθεί δυσπιστία από τον ξένο Τύπο.

Επιπλέον, η κ. Βούλτεψη επισήμανε ότι η απάντηση της κ. Μέρκελ είναι και αυτή που δόθηκε δημόσια – ότι η Γερμανία θα κάνει ότι περνά από το χέρι της, για να ολοκληρώσει η Ελλάδα την προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Αν πέσει η κυβέρνηση θα πάρουμε τα λεφτά μας από τις τράπεζες-Βαρεμένος: Ο Γεωργιάδης δεν είναι ο τρελός του χωριού…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ