Μπαλάφας: Δεν θέλουμε η χώρα να είναι ασταθής

Μπαλάφας: Δεν θέλουμε η χώρα να είναι ασταθής

«Εμείς δεν θέλουμε η χώρα να είναι ασταθής», ανέφερε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή, στον Real Fm 97.8.

«Τα ”θα” του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου τα ακούμε πολύ καιρό και δεν τους πιστεύει ο κόσμος πια», τόνισε ο κ. Μπαλάφας, συμπληρώνοντας ότι «αν κάνουν και κάτι θετικό, θα είναι επίδραση των δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ».

«Αντιπροσωπεύουμε μία άποψη και μία πολιτική που στην χώρα θα υπάρχει μία καλώς εννοούμενη σταθερότητα. Δεν θέλουμε η χώρα να είναι ασταθής», σημείωσε.

«Αφού όλα τα επιχειρήματα της κυβέρνησης περί παροχών και ΦΑΠ έχουν αποκτήσει μία τεράστια αναξιοπιστία και ο κόσμος δεν τους πιστεύει, σήμερα λέει ότι εκπροσωπεί την σταθερότητα και ότι θα έρθει ο Τσίπρας και θα υπάρξει αστάθεια», υπογράμμισε.

Αναφορικά  με την προκαταρκτική εξέταση που παρήγγειλλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, στον προϊστάμενο εισαγγελέα εφετών, με αφορμή τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κριστίν Λαγκάρντ να αναφέρεται σε απειλές που δέχθηκε, όταν έκανε λόγο για φοροδιαφυγή πλουσίων στην Ελλάδα, ο Γιάννης Μπαλάφας έκρινε ότι ήταν «θετική αντίδραση».

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ