Η απάντηση του Τσίπρα στον Σαμαρά

Η απάντηση του Τσίπρα στον Σαμαρά 

 

Απάντηση στην φράση του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά ότι «όποιος μιλάει για εκλογές ή δεν ξέρει από πολιτική ή δεν θέλει το συμφέρον του τόπου ή εξυπηρετεί δικά του συμφέροντα», έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Βασίλης Σκουρής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm 97.8, αρχικά υπήρχε σκέψη στην Κουμουνδούρου να εκδοθεί μία προσωπική δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ως απάντηση. Τελικά, δόθηκε στη δημοσιότητα μία φράση που είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργάτες του κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο γραφείο του.

«Ο πανικός τον οδηγεί σε ανεύθυνη και ακατάσχετη κινδυνολογία. Ο ρόλος του πρωθυπουργού απαιτεί αίσθηση ευθύνης και όχι ανεύθυνες παρεμβάσεις στο καφενείο της Βουλής», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα φέρεται να είπε ότι «στα τέσσερα χρόνια του μνημονίου από τις τράπεζες έφευγε ένα πάρα πολύ μεγάλο μέρος των καταθέσεων των Ελλήνων πολιτών και με τέτοιες δηλώσεις μπορεί ή προετοιμάζεται το κλίμα για να φύγουν και άλλες και αυτό είναι το τελευταίο που αντέχει η οικονομία και η χώρα».

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ