Μπακογιάννης:Δεν άκουσα κανέναν πολιτικό αρχηγό να μιλά για τα διόδια

Μπακογιάννης:Δεν άκουσα κανέναν πολιτικό αρχηγό να μιλά για τα διόδια

Το καυτό θέμα των διοδίων στη Φθιώτιδα συζητήθηκε σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος με τον Κώστα Μπακογιάννη να λέει ότι δεν άκουσε κανέναν πολιτικό αρχηγό στη ΔΕΘ να αναφέρεται στα διόδια και τις συμβάσεις.

Σημειώνεται ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος πριν από λίγες ημέρες είχε στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση ήταν ξεκάθαρος για το θέμα των διοδίων :«Αυτή η ιστορία δεν πάει άλλο. Ως εδώ»

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο κ. Μπακογιάννης μιλώντας σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο χαρακτήρισε τα διόδια μάστιγα και τόνισε ότι αυτή τη μάχη θα πρέπει να τη δώσουμε όλοι μαζί, πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες.

Αναφερόμενος στη ΔΕΘ είπε: «Κάθισα τρεις ολόκληρες ώρες, Κυριακή μεσημέρι, να ακούσω τον κ. Τσίπρα. Ούτε μια κουβέντα για τις συμβάσεις των διοδίων. Γιατί άραγε; ».

Ο νέος Περιφερειάρχης τόνισε ότι για το σοβαρό αυτό θέμα πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε πραγματικά και όχι να τάζουμε λαγούς με πετραχήλια και να κοροϊδεύουμε τον κόσμο.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να σπάσει τα κομματικά δεσμά και κάποιοι εδώ μέσα δεν θέλουν, είπε ο Κώστας Μπακογιάννης απευθυνόμενος στους περιφερειακούς συμβούλους της μειοψηφίας. «Είμαστε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς…», υπογράμμισεόχι στη Βουλή.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ