Μπακογιάννη: “Εικονική πραγματικότητα” οι εξαγγελίες Τσίπρα

Μπακογιάννη: “Εικονική πραγματικότητα” οι εξαγγελίες Τσίπρα

Σφοδρή κριτική στα όσα εξήγγειλε το βράδυ του Σαββάτου στη ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, άσκησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, «Ο λαός ακούει τις υποσχέσεις, του αρέσουν, αλλά το πρόγραμμα Τσίπρα δεν είναι εφικτό και αυτό είναι το πρόβλημα», σημείωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Δεν είναι δυνατό να βρεθούν τα 13,5 δισεκατομμύρια που, κατά δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, θα κοστίσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που Αθήνα και τρόικα βρίσκονται σε διαπραγμάτευση για το ύψος του δημοσιονομικού κενού, με την τριμερή να το τοποθετεί σε 2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Για το πολύκροτο θέμα της άρνησης της ΝΕΡΙΤ να μεταδώσει την ομιλία του Τσίπρα, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι «θα ήταν καλό να ακούσει ο ελληνικός λαός τον Τσίπρα», σημειώνοντας πως έχει «μεγάλη εμπιστοσύνη στη νοημοσύνη των πολιτών και την ικανότητά τους να κατανοούν τι είναι υλοποιήσιμο και τι είναι ανέφικτο».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι μία σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας είναι αναγκαία ώστε να δοθούν απαντήσεις και να ενισχυθεί η συλλογικότητα και η ενότητα του κόμματος, τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Είναι χρέος του προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, να συγκαλέσει και να ακούσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα», ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ, συμπληρώνοντας ότι οι βουλευτές της Ν.Δ. έχουν αντισταθεί στον λαϊκισμό και «έχουν κρατήσει όρθια τη χώρα».

Δήλωσε επίσης πως δεν θα δεχόταν θέση υπουργού αν της προσφερόταν και σημείωσε πως στόχος της είναι η ενίσχυση διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας σε μία μεγάλη παράταξη της δεξιάς και του κέντρου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ