Κοντογιάννης: Λάθος το “κόψιμο” του Τσίπρα

  • επικοινωνία

20 Ιανουάριου 2021 | Εορτάζουν:
  • Θύρσος
  • Θύρσα
  • Θύρση
  • Ευθύμιος
  • Ευθυμία
  • Φαβιανός
  • #Κορονοϊός
  • #Λέανδρος

  • Κοντογιάννης: Λάθος το “κόψιμο” του Τσίπρα

    11:01 πμ, Σαββατο 13 Σεπ 2014 11:01 πμ, Σαββατο 13 Σεπ 2014

    Πολιτική

    Κοντογιάννης: Λάθος το “κόψιμο” του Τσίπρα

    «Πολύ φασαρία για το τίποτα» χαρακτήρισε το θέμα των παραιτήσεων στη ΝΕΡΙΤ και τις καταγγελίες για κυβερνητικές παρεμβάσεις στο δημόσιο κανάλι ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κοντογιάννης που μίλησε στον Άκη Παυλόπουλο και τον Μάνο Νιφλή στον RealFm 97,8.

    «Εάν ήμουν στη θέση των στελεχών της ΝΕΡΙΤ θα ζητούσα να μεταδίδονται κάθε μέρα οι ομιλίες του κ.Τσίπρα διότι πρέπει να καταλάβει ο ελληνικός λαός τι λέει. Είναι τόσες πολλές οι υποσχέσεις που δίνει , τόσα τα ψέματα και οι υποσχέσεις που φάσκουν η μία με την άλλη» υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ.

    «Δεν ξέρω αν υπήρχε αν υπάρχει ή αν υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση κυβερνητική στη ΝΕΡΙΤ, πιστεύω ότι πρέπει να αφήνουν τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους» είπε σχολιάζοντας τις παραιτήσεις στη ΝΕΡΙΤ και τόνισε ότι ο ίδιος έχει εργαστεί με συμβάσεις έργου επί 15 χρόνια στην ΕΡΤ «κι έχω υποστεί στο παρελθόν από το παλιό ΠΑΣΟΚ παρεμβάσεις. Μέχρι και να κόβονται χειροκροτήματα σε ομιλίες Καραμανλή για να μην φαίνονται τόσο ενθουσιώδεις οι οπαδοί της ΝΔ, μέχρι και να είναι τελείως ελεύθερα τα πάντα» είπε. «Δεν ήταν ανάγκη να ξέρει ο πρωθυπουργός τι γινότανε, οι παρέες γύρω από την εξουσία πολλές φορές είναι βασιλικότερες του βασιλέως» εξήγησε και επισήμανε ότι όλη αυτή η αναταραχή δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

    «Η κυβέρνηση πρέπει να επανεξετάσει την υπόθεση και να δει γιατί ένα χρόνο μετά δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να αποκτήσουμε το ελληνικό BBC από το οποίο πιστεύω ότι κανείς δεν θα χάσει, ούτε οι δημοσιογράφοι ούτε τα κόμματα. Ο έλεγχος στην πληροφόρηση μόνο κακό κάνει» είπε ο κ.Κοντογιάννης.

    Ακούστε το ηχητικό

    • ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
    • ΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
    • REALFM
    • ΗΧΗΤΙΚΟ
    • ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ
    • ΜΑΝΟΣ ΝΙΦΛΗΣ
    • ΝΕΡΙΤ
    • Share
    • Tweet
    • Share
    • Email
    σχολίασε κι εσύ
    σχετικά άρθρα
    • Ταμήλος: Η ΝΕΡΙΤ έπρεπε να δείξει την ομιλία Τσίπρα

      Ταμήλος: Η ΝΕΡΙΤ έπρεπε να δείξει την ομιλία Τσίπρα

    • Η "Αυγή" για ΝΕΡΙΤ: Οι Γερμανοί ξανάρχονται

      Η "Αυγή" για ΝΕΡΙΤ: Οι Γερμανοί ξανάρχονται

    • Ο νέος πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ

      Ο νέος πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ

    • ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση έχει χάσει την ψυχραιμία της

      ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση έχει χάσει την ψυχραιμία της

    • Σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τη ΝΕΡΙΤ ζητά η ΔΗΜΑΡ

      Σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τη ΝΕΡ...

    • Βούλτεψη: Πόσες μεταδόσεις θέλει ο Τσίπρας;

      Βούλτεψη: Πόσες μεταδόσεις θέλει ο Τσίπρας;

    • Η ΔΗΜΑΡ για τις παραιτήσεις στη ΝΕΡΙΤ

      Η ΔΗΜΑΡ για τις παραιτήσεις στη ΝΕΡΙΤ

    • ΣΥΡΙΖΑ-«Προκλητική η λογοκριτική πρακτική»

      ΣΥΡΙΖΑ-«Προκλητική η λογοκριτική πρακτική»

    • Σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών για τη ΝΕΡΙΤ ζητεί η ΔΗΜΑΡ

      Σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών για τη ΝΕΡΙΤ ζητεί η ΔΗΜΑ...

×
  • το blog μου
  • πολιτική
  • οικονομία
  • διεθνή
  • κοινωνία
  • αθλητισμός
  • lifestyle
  • media
  • στήλες
  • ξεχωρίζουν
  • εκπομπές
  • Όροι Χρήσης
  • Επιστροφή στην κορυφή ▲
© 2021 enikos.gr
↑