Πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα καταθέτουν οι ΑΝΕΛ

Πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα καταθέτουν οι ΑΝΕΛ

 

Νομοθετική πρωτοβουλία για την ΕΥΑΘ προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του στην επιχείρηση , ενώ επισήμανε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα καταθέσουν πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα.

“Επισκέφθηκα την ΕΥΑΘ διότι από εδώ, μια ομάδα πολιτών που δεν ανήκουν σε συγκεκριμένα κόμματα, ξεκίνησαν ένα μεγάλο αγώνα, ένα μεγάλο αγώνα να προστατεύσουν το αγαθό που λέγεται νερό. Ο αγώνας αυτός είναι νικηφόρος και είναι νικηφόρος γιατί για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά από πάρα πολλά χρόνια εφαρμόστηκε η άμεση Δημοκρατία. Μετά το δημοψήφισμα του ‘74, εάν εξαιρέσει κανείς την συλλογή υπογραφών για το θρήσκευμα στις ταυτότητες, δεν υπήρχε τέτοια αμεσοδημοκρατική πρωτοβουλία” τόνισε.

“Συγχαίρω την ομάδα των πολιτών για τη διαφύλαξη του νερού αλλά και τους εργαζόμενους στην ΕΥΑΘ οι οποίοι με προσωπικούς δύσκολους αγώνες, κατάφεραν αυτό το αποτέλεσμα το οποίο συνοδεύεται πλέον από μία απόφαση του Αρείου Πάγου που αφορά την ΕΥΔΑΠ όσον αφορά το δημόσιο χαρακτήρα του αγαθού που λέγεται νερό. Ο αγώνας συνεχίζεται για την ποιότητα του νερού και για το δικαίωμα του κάθε πολίτη, ιδίως σε περίοδο κρίσεως, να έχει νερό ως δημόσιο αγαθό και ποιότητα αντίστοιχη με αυτή που αξίζει ο Έλληνας πολίτης, ευρωπαίος, το 2014” επισήμανε ο κ. Καμμένος. 

“Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα πάρουμε μία νομοθετική πρωτοβουλία σε συνεργασία με τις πρωτοβουλίες των πολιτών και όλους τους συνεργαζόμενους συναδέλφους βουλευτές. Καλούμε όλους τους βουλευτές να ψηφίσουν μια τελική νομοθετική ρύθμιση για να σταματήσει ο κ. Φούχτελ να στέλνει ερωτηματολόγια προς τους δήμους, ονειρευόμενος φυσικά την απόκτηση και την εκμετάλλευση του δημόσιου αγαθού που λέγεται νερό” ανέφερε.

 Ερωτηθείς για τον ΕΝΦΙΑ και το κλίμα που επικρατεί μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας απάντησε:

“Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος αντισυνταγματικός, ένας φόρος κεφαλικός, ένας φόρος αντίθετος και με το Σύνταγμα της Ελλάδας αλλά και με την Ευρωπαϊκή Συνθήκη. Αύριο μετά από την συνέντευξη τύπου στην σελίδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα υπάρχει όλο το νομικό πλαίσιο ώστε οι πολίτες να προσφεύγουν κατά της πληρωμής του ΕΝΦΙΑ” υπογράμμισε και κάλεσε τους βουλευτές της πλειοψηφίας “οι οποίοι φαίνεται να αντιδρούν, να καταψηφίσουν και τον ΕΝΦΙΑ αλλά και την κυβέρνηση. Δεν αρκεί πλέον να διαφωνείς. Ήρθε η ώρα εκείνοι οι οποίοι έχουν στην συνείδηση τους την εθνική κυριαρχία της χώρας να ρίξουν αυτή την κυβέρνηση η οποία εκτελεί εντολές των δανειστών εις βάρος του ελληνικού λαού κατά παράβαση του Συντάγματος και κάθε Ευρωπαϊκής Συνθήκης”.

“Το βράδυ θα ακούσετε ότι θα κάνουμε μια πλήρη ανάλυση για το θέμα και του χρέους και για την πορεία της οικονομίας αλλά και για τις προτάσεις που έχουμε για την επόμενη μέρα. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταθέτουμε πλέον πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα”, πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ