Την Κυριακή η πρώτη συνεδρίαση της Δημοκρατικής Παράταξης

Την Κυριακή η πρώτη συνεδρίαση της Δημοκρατικής ΠαράταξηςΡεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Με αποφασιστικά βήματα-και ανησυχώντας για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών-προχωρά ο Ευ. Βενιζέλος στην συγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης (ΔΗΠΑΡ).

Η κεντρική οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) που θα οριστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την προσεχή Κυριακή, ημέρα που ο Αλ. Τσίπρας θα παραχωρεί στη ΔΕΘ συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr στην ΚΟΕΣ θα τοποθετηθεί όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, συνεπώς και ο Γιώργος Παπανδρέου. «Να δούμε τι θα κάνει. Εάν θέλει ας μην έρθει» αναφέρουν χαρακτηριστικά στελέχη της Χαρ. Τρικούπη.

Με πυρήνα την «Ελιά»

Πυρήνας της ΚΟΕΣ της Δημοκρατικής Παράταξης θα είναι στελέχη που συγκροτούσαν την Ελιά. Ο Ευ. Βενιζέλος ξεκινά ήδη τις κρούσεις σε αυτή την κατεύθυνση.

Φλερτ με Λυκούδη

Η Χαριλάου Τρικούπη εντείνει το τελευταίο διάστημα το φλερτ με την τάση Λυκούδη που αποχώρησε από τη ΔΗΜΑΡ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι η τάση Λυκούδη θα είναι μια σημαντική πολιτική πρόσθεση στην πορεία προς τις εκλογές και στην επιχείρηση «εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή».

 

Πηγή:real.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ