«Εκπληκτικός φόρος ο ΕΝΦΙΑ»

«Εκπληκτικός φόρος ο ΕΝΦΙΑ»

Υπέρ του ΕΝΦΙΑ τάσσονται υψηλόβαθμα, κυβερνητικά στελέχη, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Επικρατείας, Χρύσανθος Λαζαρίδης, όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης.

«Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης τάσσεται ανεπιφυλάκτως υπέρ του ΕΝΦΙΑ: ΄Είναι απίστευτη φορολογική μεταρρύθμιση ο ΕΝΦΙΑ, είναι εκπληκτικός φόρος΄, έλεγε στη σύσκεψη που έγινε την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τον Χρύσανθο με τον ΕΝΦΙΑ, ενώ προηγουμένως υπήρχε χάος, δημιουργήθηκε τώρα και για πρώτη φορά Κτηματολόγιο και ΄γνωρίζουμε πλέον επακριβώς τι έχει ο καθένας, γίνεται μ’ αυτό ταυτοποίηση των αυθαιρέτων, διευρύνθηκε η φορολογική βάση, από 300.000 που ήταν έφτασε σήμερα στα 6.150.000΄ και πολλά άλλα, όπως λέει.

Αυτός ο ΄φόρος-θαύμα΄, όπως πολλοί κυβερνητικοί τον αποκαλούν (που με τη θέσπισή του όμως και τα λάθη του είχε αναστατώσει όλη την Ελλάδα), έχει την ιστορία του. Όπως είπε ο κ. Λαζαρίδης, δημιουργήθηκε μέσα σε 1,5 χρόνο, ενώ ΄εντοπίσαμε τα λάθη μέσα σε 24 ώρες και σε 48 ώρες τα είχαμε διορθώσει. Επιπλέον οι δόσεις αποπληρωμής γίνονται έξι αντί πέντε που είχε αρχικά προβλεφθεί».

 

Πηγή: tovima.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ