Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης

Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης 

 

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

 

Την πρώτη τους κατ’ ιδίαν συνάντηση είχαν οι κύριοι Βενιζέλος και Χαρδούβελης από την στιγμή που ο τελευταίος ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr το ραντεβού το ζήτησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πραγματοποιήθηκε χθες στις 3 το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών. 

Τόσο ο Ευ. Βενιζέλος όσο και ο Γκ. Χαρδούβελης επεδίωξαν αυτή η συνάντηση να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλησαν να γίνει μια χαλαρή συζήτηση χωρίς να τους πιέζει ο «δημοσιογραφικός χρόνος» με τις τηλεοπτικές κάμερες να τους περιμένουν. 

Άλλωστε δεν είναι άγνωστοι και διατηρούν αρκετά καλές σχέσεις. Είχαν συνεργαστεί μάλιστα και την περίοδο που πρωθυπουργός ήταν ο Λουκάς Παπαδήμος. 

Ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που τα είπαν οι δυο τους με τη νέα ιδιότητα του Γκίκα Χαρδούβελη. Η συνάντηση που έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα κράτησε περίπου 1,5 ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr ήταν μια συνάντηση εφ’ όλης της ύλης. 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θέλησε πριν αναχωρήσει για τις ολιγοήμερες διακοπές του να ενημερωθεί για όλες τις οικονομικές εξελίξεις για τις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ μετά την παράταση που δόθηκε αλλά και το πως προετοιμάζεται το οικονομικό επιτελείο για την κρίση συνάντηση με την τρόικα στο Παρίσι. 

Επίσης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φέρεται να ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών να έχει άμεση και προσωπική ενημέρωση. 

 

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ