ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός στον “αέρα” με Βούλτεψη – Λαφαζάνη

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός στον “αέρα” με Βούλτεψη – Λαφαζάνη

Λεκτικά πυρά αντάλλαξαν στον “αέρα” της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Αφορμή στάθηκε η παρέμβαση του κ. Λαφαζάνη στη συζήτηση για τον ΕΝΦΙΑ, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κ. Βούλτεψη, η οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι δεν είχε γίνει τέτοια συνεννόηση με τους παρουσιαστές της εκπομπής.

Απευθυνόμενη στον κ. Λαφαζάνη, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ «λάθος», ενώ έκανε λόγο για ολοκληρωτισμό και φασισμό.

Από την πλευρά του, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με έντονο ύφος: «Δεν αντέχει αντίλογο η κ. Βούλτεψη. Δικτατορία έχουν επιβάλει στον τόπο. Μόλις πάει να μιλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το λάθος; Πρώτη φορά, κυβέρνηση μιλά έτσι για την αξιωματική αντιπολίτευση – ότι είναι το λάθος. Κρίμα που σας βάλανε Κυβερνητική Εκπρόσωπο. Ξεφτιλίζετε τα πάντα σε αυτή τη χώρα».

«Ορίστε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος είναι αυτή. Θαυμάστε την», αναφώνησε ο κ. Λαφαζάνης, προσθέτοντας «το φασισμό σας τον επιστρέφω. Ξέρετε ποιος είναι ο φασίστας».

Η κόντρα συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό, με την κ. Βούλτεψη να κάνει λόγο για «ρεαλιστική ουτοπία του κ. Τσίπρα» και ο κ. Λαφαζάνης για παραλήρημα. «Διατελείτε σε παραλήρημα, προφανώς. Δεν μπορείτε να ακούσετε κανέναν. Είναι αδύνατον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ