Βούλτεψη:Κάποιοι θέλουν να κρατήσουν τη χώρα στη φτώχεια

Βούλτεψη:Κάποιοι θέλουν να κρατήσουν τη χώρα στη φτώχεια

«Όταν η χώρα έχει ανάγκη να έχει σταθερότητα και να μην πηγαίνει σε εκλογές κάθε τόσο, θεωρούμε ότι υπάρχουν αρκετοί υπεύθυνοι βουλευτές για να στηρίξουν την εκλογή νέου Προέδρου Δημοκρατίας και να μην πάμε ξανά σε εκλογές», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Η Σοφία Βούλτεψη πρόσθεσε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ, ότι «αυτή τη στιγμή το θέμα αυτό είναι πρώιμο και δεν είναι πρέπον να συζητούμε πρώιμα τα πράγματα. Αυτό το οποίο κάνει η κυβέρνηση είναι να στέλνει το μήνυμα ότι χρειάζεται υπευθυνότητα για να μπορέσει η χώρα να κρατήσει το κεφάλι της έξω από το νερό».

Συμπλήρωσε ότι «από τη στιγμή που η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά συνεχώς εκλογές και από τη στιγμή που λέει ότι δεν θα ψηφίσει κανέναν, ακόμη και τον Θεό, το πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το πρόσωπο του Προέδρου. Όταν χρησιμοποιείς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με αυτόν τον τρόπο, είναι καταδικαστέο πολιτικά».

Κατηγόρησε δε το ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν θέλει να φθάσουμε στο φθινόπωρο, γι’ αυτό δημιουργεί και όλα αυτά που εγώ έχω ονομάσει «Ιουλιανά». Γι’ αυτό ετοιμάζεται καινούργια «Ιουλιανή αντεπίθεση» στις 29 του μήνα, αυτή τη φορά με αφορμή το νομοσχέδιο για τους οικοδομικούς συνεταιρισμούς. Ψάχνει κάθε ευκαιρία από την ώρα που είδε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι στις Ευρωεκλογές δεν «τράβηξε»… Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι όσο πεινάει ο λαός θα έχει τρόπο να διαμαρτύρεται ψηφίζοντάς τον. Αντιδρά στις επενδύσεις. Κάποιοι νομίζουν ότι η χώρα είναι φέουδό τους και θέλουν να την κρατήσουν στη φτώχεια».

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ