«Πρόεδρε πιάσαμε τον Μαζιώτη»

«Πρόεδρε πιάσαμε τον Μαζιώτη»

Την ώρα που το πρωθυπουργικό Gulfstream προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών ενημερώθηκε ο Αντώνης Σαμαράς για την σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης.

Διαβάζουμε:

«Η είδηση για τη σύλληψη του Ν. Μαζιώτη βρήκε τον Πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά, εν πτήσει προς τις Βρυξέλλες. Για την ακρίβεια, ο Πρωθυπουργός είχε συγκαλέσει μίνι σύσκεψη στο μπροστινό μέρος του «Gulfstream» με τη συμμετοχή των Ευ. Βενιζέλου και Γκ. Χαρδούβελη, στην οποία συζητήθηκαν τα πάντα: από τα «κόκκινα δάνεια» έως και τα αποτελέσματα της επίσκεψης της τρόικας. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Β. Κικίλιας το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις έγινε γνωστή η σύλληψη του Μαζιώτη ήταν να επικοινωνήσει με τον Πρωθυπουργό.

Πώς όμως; Τη στιγμή που οι επιβάτες του πρωθυπουργικού αεροσκάφους είχαν κλειστά τα κινητά τους και συσκέπτονταν. Ο κ. Κικίλιας ρώτησε τους συνεργάτες του ποιοι συνοδεύουν τον Πρωθυπουργό και έστειλε ένα SMS για τη σύλληψη σε ποια νομίζετε; Στη Σοφία Βούλτεψη. Μόλις το αεροσκάφος τροχοδρομούσε στην προσγείωσή του στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών η Σοφία Βούλτεψη άνοιξε το κινητό της και είδε το SMS. Αμέσως είπε στον κ. Σαμαρά: «Πρόεδρε, πιάσαμε τον Μαζιώτη». Ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε αμέσως με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και του έδωσε συγχαρητήρια».

 

Πηγή: tovima.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Παπαγεωργόπουλος: Απόφαση σκοπιμότητας

ΒΙΝΤΕΟ-Κικίλιας: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχουν και άλλα σημαντικά στοιχεία

Τι είπαν Σαμαράς – Μέρκελ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ