Απολογείται ο Κασιδιάρης

Απολογείται ο Κασιδιάρης

Της Αθανασίας Αγγελοπούλου

Ενώπιον των ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται εκ νέου σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης. 

Ο εκπρόσωπος τύπου της οργάνωσης έχει κληθεί να απολογηθεί συμπληρωματικά για την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης, ενώ ο ίδιος αρνείται την κατηγορία κάνοντας λόγο για όπλα που κατείχε νόμιμα. Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι πρόκειται για κυνηγετικά όπλα, για τα οποία ο ίδιος και ο πατέρας του διαθέτουν άδειες. 

Αρχικά ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται να καταθέσει υπόμνημα και στη συνέχεια να απαντήσει σε ερωτήσεις. Για την ίδια κατηγορία απολογήθηκε χθες συμπληρωματικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος, ωστόσο προέκυψε διαφωνία ανακριτριών και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του. Οι ανακρίτριες έκριναν ότι πρέπει να κρατηθεί προσωρινά ενώ ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος. Έτσι θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να αποφανθεί για την τύχη του το δικαστικό συμβούλιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ