ΒΙΝΤΕΟ-Βούλτεψη: Η φασαρία γίνεται για να βγάλει ο Τσίπρας το καλοκαίρι

ΒΙΝΤΕΟ-Βούλτεψη: Η φασαρία γίνεται για να βγάλει ο Τσίπρας το καλοκαίρι

«Ποτέ δεν είπα ότι η ΝΔ το 2011 μπορούσε να λέει ό,τι θέλει επειδή δεν ήταν κυβέρνηση» τόνισε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, αναφερόμενη στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα ενώ πρόσθεσε: «Θεωρώ σταλινικό το να πρέπει να διατηρώ τις ίδιες απόψεις διαχρονικά».

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega υποστήριξε, σε ό,τι αφορά την απεργία και το ενδεχόμενο επιστράτευσης των εργαζομένων της ΔΕΗ ότι «η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον».

«Το ζήτημα της μικρής ΔΕΗ είναι ξεκαθαρισμένο: θα γίνουν δύο γιατί πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός και αυτή είναι η βασική αρχή της Ε.Ε. και ό,τι θα είναι πρώτη θα είναι και η δεύτερη» σημείωσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος.

Στη συνέχεια, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση και στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τις επαφές για την εξεύρεση 120 βουλευτών, με τις υπογραφές των οποίων μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι «βάζει φιτιλιές» και «υποδαυλίζει κινητοποιήσεις» στην πλάτη του ελληνικού λαού, προκειμένου να συσπειρώσει το κόμμα του ενώ υποστήριξε ότι «δεν μπορεί να μαζέψει το κόμμα του και μας λέει ότι θα μαζέψει και τα κόμματα της αντιπολίτευσης».

«Τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα παραδώσουν τα κλειδιά των κομμάτων τους στον κ. Τσίπρα;» διερωτήθηκε και συνέχισε λέγοντας: «Θα είναι πολιτικά παράδοξο να συμφωνήσουν τα άλλα κόμματα με έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να ελέγξει ούτε το δικό του».

Η κ. Βούλτεψη δεν άνοιξε τα χαρτιά της κυβέρνησης σχετικά με το ενδεχόμενο να συγκεντρωθούν οι 120 ψήφοι που απαιτούνται. Όπως είπε αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο και δεν μιλά «με το αν».

«Αυτή η φασαρία γίνεται μόνο για να κάνει ο κ. Τσίπρας φυγή προς τα εμπρός και να βγάλει το καλοκαίρι» τόνισε.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ