ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης: Οι εποχές που οι συνδικαλιστές καθόριζαν την τύχη της ΔΕΗ τελείωσαν

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης: Οι εποχές που οι συνδικαλιστές καθόριζαν την τύχη της ΔΕΗ τελείωσαν

«Δεν είναι δυνατόν να γίνουν ανεκτές παρατεταμένες διακοπές ρεύματος σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική συγκυρία για τη χώρα» υποστήριξε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Δεν ανήκει η ΔΕΗ στους συνδικαλιστές» τόνισε ο υπουργός και πρόσθεσε «αν υπάρξουν παρατεταμένες διακοπές, η κυβέρνηση πρέπει με κάποιον τρόπο να αντιδράσει». «Σας υπενθυμίζω ότι και πέρυσι υπήρχε επιστράτευση των καθηγητών για να αποφευχθεί μία απεργία και μία ανωμαλία εν μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων» ανέφερε.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «οι εποχές που οι συνδικαλιστές καθόριζαν την τύχη της ΔΕΗ, τελείωσαν» και υποστήριξε ότι «η σιωπηλή πλειοψηφία του κόσμου δεν ανέχεται πρακτικές όπως αυτές των συνδικαλιστών της ΔΕΗ».

Αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση επεσήμανε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με όλες τις ιδιωτικοποιήσεις» και διερωτήθηκε «πώς θα έρθουν τότε επενδύσεις στην Ελλάδα;»

Στη συνέχεια ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ανταγωνισμός κατά κανόνα ρίχνει τις τιμές και βελτιώνει τις υπηρεσίες.

Σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι «οι καλοί δημόσιοι υπάλληλοι δεν αντιδρούν στην αξιολόγηση» και σημείωσε ότι «η αξιολόγηση είναι εργαλείο διοίκησης».

«Υλοποιώ πολιτικές που είναι συμφωνημένες σε κυβερνητικό επίπεδο» ξεκαθάρισε ο  υπουργός και τόνισε ότι «η μάχη που πρέπει να δώσουμε με την τρόικα είναι για τη μείωση της φορολογίας».

Αναφορικά με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «ήταν απαράδεκτο που τριάντα άτομα κρατούσαν κλειστό το Πολυτεχνείο».

Δείτε το Βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ