Παπαδημούλης: Δεν πιστεύω στο σενάριο συγκυβέρνησης Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ

Παπαδημούλης: Δεν πιστεύω στο σενάριο συγκυβέρνησης Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη του Δημήτρη Αβραμόπουλου στη Realnews στην οποία γίνεται λόγος για ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ…

«Οταν ο υπουργός Αμυνας και αντιπρόεδρος της Ν.Δ. αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που ο πρωθυπουργός αρνείται και να ενημερώσει, εδώ και δύο χρόνια, τον Αλέξη Τσίπρα, ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι γεγονός ότι αυτό αποτελεί είδηση. Δείχνει, κατά τη γνώμη μου, και μία στρατηγική αμηχανία που υπάρχει στον χώρο της Ν.Δ. μετά την καθαρή ήττα της στις ευρωεκλογές», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.

Και πρόσθεσε: «Επί της ουσίας όμως δεν πιστεύω καθόλου σε αυτό το σενάριο. Οι διαφορές ανάμεσα στη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο μεγάλες που μία συγκυβέρνηση ανάμεσα σε αυτά τα δύο κόμματα θα οδηγούσε πολιτικές τερατογενέσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι ουσιαστική, έντονη, αντιπαράθεση επί της ουσίας για το παρόν και το μέλλον. Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι να μπει οριστικά στο ντουλάπι μία εμφυλιοπολεμικού τύπου αντιπαράθεση που συχνά τροφοδοτείται και θυμίζει δεκαετία του ’50».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ