ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας: Να αποτρέψουμε την εκποίηση της ΔΕΗ

ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας: Να αποτρέψουμε την εκποίηση της ΔΕΗ

 

Την ανάγκη να αποτραπεί η εκποίηση της ΔΕΗ, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ» και πρόσθεσε ότι στόχος του κόμματος είναι η προστασία των πολιτών και των καταναλωτών από μια νέα ενδεχόμενη επιδρομή στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

«Στόχος είναι να αποτρέψουμε την διάσπαση και εκποίηση της ΔΕΗ» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι εάν η κυβέρνηση συνεχίσει με τα σχέδιά της  δεν πρόκειται να διασφαλιστεί καμία απολύτως θέση εργασίας τα επόμενα πέντε χρόνια.

«Δεν έχουμε να κάνουμε με μεταρρυθμίσεις. Έχουμε να κάνουμε με απορύθμιση εις βάρος της κοινωνίας και των πολιτών. Δεν έχουμε να κάνουμε με προαπαιτούμενα. Έχουμε να κάνουμε με απαιτήσεις του πιο κερδοσκοπικού κεφαλαίου» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και υπογράμμισε ότι όποιοι  ετοιμάζονται να παραδώσουν την ΔΕΗ, θα βρουν μπροστά τους τις δυνάμεις που αντιστέκονται, τις δυνάμεις της εργασίας και τις τοπικές κοινωνίες.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Τσίπρας, έθεσε το δίλημμα «με ποια μεριά είσαι» καλώντας όλες τις δυνάμεις, προσωπικότητες και τους διανοούμενους να διαλέξουν πλευρά, για το ζήτημα της ενεργειακής πολιτικής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι έκλεισε την Βουλή, με την πρόφαση ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό νομοθετικό έργο, ενώ όπως επισήμανε στα θερινά τμήματα γίνεται καταιγισμός των νομοσχεδίων.

 

Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ