ΒΙΝΤΕΟ-Καράογλου: Κρεσέντο καταστροφολογίας από τον Λαφαζάνη

ΒΙΝΤΕΟ-Καράογλου: Κρεσέντο καταστροφολογίας από τον Λαφαζάνη

Για «κρεσέντο καταστροφολογίας» κατηγόρησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου.

Απαντώντας στην ομιλία του κ. Λαφαζάνη, ο Θεόδωρος Καράογλου σημείωσε ότι «λέει βαριές κουβέντες σε ένα κρεσέντο καταστραφολογίας, μηδενισμού και απαξίωσης των πάντων».

«Είναι έτσι η κατάσταση όπως την ακούσαμε να περιγράφεται  από τον εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Προφανώς και όχι», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε:

«Αντίθετα, σήμερα το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο για τη χώρα μας. Είναι ένα περιβάλλον όπου η πατρίδα μας είναι ισχυρότερη πέρα από κάθε άλλη φορά, όπου χάρη  στις θυσίες του ελληνικού λαού και τη στήριξη των εταίρων μας, η Ελλάδα βγαίνει από έναν φαύλο κύκλο επώδυνης ύφεσης και από μία οδυνηρή οικονομική κρίση που ταλαιπώρησε τους πολίτες», υπογράμμισε και συμπλήρωσε:

«Τα ελλείμματα του χθες γίνονται σήμερα πρωτογενή πλεονάσματα, τα οποία με συγκροτημένο σχέδιο, με σύνεση, και αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που βίωσαν και συνεχίζουν να βιώνουν τα νοικοκυριά, αποδίδονται με την μορφή του κοινωνικού μερίσματος».

«Η χώρας μας από αδύναμος κρίκος, σήμερα γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική», είπε.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ