Στυλιανίδης:Θα έπρεπε να αποκατασταθούν οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ

Στυλιανίδης:Θα έπρεπε να αποκατασταθούν οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ

 

Την άποψη ότι οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών θα έπρεπε να έχουν δικαιωθεί εξέφρασε ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης.

“Αντιλαμβάνεστε ότι έχουν δώσει έναν αγώνα όλο αυτό το διάστημα και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε η Πολιτεία να τις αποκαταστήσει από την πρωτοβάθμια κιόλας απόφαση, διότι και το δημοσιονομικό κόστος δεν είναι μεγάλο και ο συμβολισμός είναι τέτοιος, για τους αδύναμους της κοινωνικής ιεραρχίας και δείχνει ότι πήραμε το μήνυμα των ευρωεκλογών, της στροφής σε μια στοχευμένη κοινωνική πολιτική”, είπε μιλώντας στο Βήμα Fm.

Αναφερόμενος στον ανασχηματισμό σημείωσε: “Αρχή άνδρα δείκνυσι. Τα πρόσωπα τώρα θα αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν, τώρα που είναι αντιμέτωπα πλέον με τα προβλήματα. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι μπορούμε να σπρώχνουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Εάν δουν οι περισσότεροι τι λάθη έχουμε κάνει και τι κενά έχουμε αφήσει ή τι πρέπει να διορθώσουμε και να συμπληρώσουμε, πιστεύω ότι θα αυξήσουμε τις πιθανότητες να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη, όποτε και αν γίνουν”.

 

Για την απόφαση περί παράνομων και αντισυνταγματικών περικοπών στις αποδοχές των δικαστικών, o βουλευτής της ΔΝΔ τόνισε : “Καμία απόφαση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, εάν δεν έχει νομική βάση. Βεβαίως, οι κανόνες δεν μπορούν να ισχύουν για μία και μόνη επαγγελματική ή κοινωνική ομάδα. Ένας κακοπληρωμένος δικαστής μπορεί να καταστρέψει πάρα πολλές επαγγελματικές ομάδες, γιατί ακριβώς δεν θα έχει τη διάθεση να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο λειτούργημα που ασκεί. Το ίδιο, βεβαίως, συμβαίνει και με άλλες επαγγελματικές ομάδες, αλλά μερικοί που παίρνουν αποφάσεις που προσδιορίζουν και τη ζωή των άλλων, αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να είναι θωρακισμένοι”.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ