Νέα επίθεση Πάγκαλου στον ΣΥΡΙΖΑ

 Νέα επίθεση Πάγκαλου στον ΣΥΡΙΖΑ 

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Ο πρώην υπουργός κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να συμφωνήσει με τα υπόλοιπα κόμματα σε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής για την Προεδρία της Δημοκρατίας καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσει στον δρόμο της περιθωριοποίησης, «όπως του αξίζει».

«Θεωρώ ότι για να βγει Πρόεδρος από αυτή τη Βουλή και να έχει και κάποιο νόημα, πρέπει να βρεθεί κάποιος που έχει ψηφιστεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ και αν συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι, θα συνεχίσει την πορεία της βαθμιαίας περιθωριοποίησης που του ταιριάζει.

Εάν καταλάβει το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης με κύρος που μπορεί να διεκδικήσει με αξίωση μια κυβερνητική πλειοψηφία, πρέπει να βγει από το γκέτο του μνημονίου-αντιμνημονίου, επειδή τελείωσε τώρα και το μνημόνιο, και να ψηφίσει από κοινού με τις δυνάμεις που σήμερα υποστηρίζουν την κυβέρνηση έναν Πρόεδρο που θα πάρει 200 έδρες και θα τελειώσει έτσι εύκολα το θέμα».

 

Ακούστε το ηχητικό

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Βούλτεψη: Δεν νομίζω ότι θέλει Εθνικές εκλογές τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ

Γεωργιάδης: To 25ευρο θα επιστρέψει

Το μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου για τον Ανδρέα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ