ΒΙΝΤΕΟ-Αντιπαράθεση Σκουρλέτη-Βούλτεψη για τις ενδείξεις συνακρόασης

ΒΙΝΤΕΟ-Αντιπαράθεση Σκουρλέτη-Βούλτεψη για τις ενδείξεις συνακρόασης

Σφοδρή αντιπαράθεση με αφορμή τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για τις παρακολουθήσεις των κινητών τηλεφώνων των στελεχών του εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον Πάνο Σκουρλέτη και τη Σοφία Βούλτεψη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την επιλογή της να μην απαντήσει σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» αναφορικά με τις παρακολουθήσεις από την Γερμανία όλων των συνδιαλέξεων και των mails στον ευρωπαϊκό χώρο.

Παράλληλα, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε πως η καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται σε «ενδείξεις συνακρόασης» κατά την διάρκεια των τηλεφωνικών συνομιλιών των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ εξέφρασε την πρόθεση του να θέσει το ζήτημα στον Βασίλη Κικίλια απαντώντας στην πρόταση του υπουργού Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος παρενέβη διευκρινίζοντας πως το υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζήτησε εξηγήσεις από την Γερμανία με βάση αυτό το δημοσίευμα και χαρακτήρισε «αστεία τα περί παρακολουθήσεων».

 

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Γεωργιάδης: Θέλω να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη από τον Σαμαρά

Έρωτες και διαζύγια στη ΔΗΜΑΡ

Το πάρτι με σουβλάκια του Στουρνάρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ