ΒΙΝΤΕΟ-Βούλτεψη: Γίνεται φασαρία για ένα ανύπαρκτο θέμα

ΒΙΝΤΕΟ-Βούλτεψη: Γίνεται φασαρία για ένα ανύπαρκτο θέμα

Το θέμα της δικογραφίας για τα υποβρύχια, που έφτασε στη Βουλή την ημέρα που έκλεισαν οι εργασίες της Ολομέλειας, στις 4 Ιουνίου, για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, σχολίασε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Η κ. Βούλτεψη δήλωσε πως η δικογραφία, μαζί με 11 ακόμα για άλλες υποθέσεις, έφτασε στη Βουλή, αφού είχε πρωτοκολληθεί το διάταγμα για το κλείσιμο, το οποίο δεν θα ήταν δυνατόν να αλλάξει για ένα ανύπαρκτο θέμα.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, επισήμανε, επίσης ότι «δεν παραγράφεται τίποτα», καθώς, εκτός από το αδίκημα της απιστίας, όλα τα υπόλοιπα αδικήματα υπάγονται στο νόμο περί ξεπλύματος χρήματος και έχουν 20ετή παραγραφή.

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι οι λόγοι για τους οποίους «γίνεται φασαρία για ένα ανύπαρκτο θέμα» είναι τα κείμενα εσωκοματικής αμφισβήτησης εντός του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υποστήριξε ότι, αν ο Πρωθυπουργός είχε αναβάλει τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, για να πάει σε άλλο χώρο να συνεδριάσει για κείμενο αμφισβήτησης, «θα μας είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια. Θα είχε γίνει επανάσταση».

Η κ. Βούλτεψη πρόσθεσε πως δεν διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από τη δικαιοσύνη, πριν την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

Διαβάστε επίσης:

Η δικογραφία που “καίει” Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ