ΦΩΤΟ-Η έξοδος του Γιώργου Παπανδρέου στην Κηφισιά

ΦΩΤΟ-Η έξοδος του Γιώργου Παπανδρέου στην Κηφισιά

 

Της Στεφανίας Κασίμη

Την ώρα που η κυβέρνηση “έβραζε” λόγω της κόντρας Μητσοτάκη-Λοβέρδου για το θέμα της διαθεσιμότητας και οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος ήταν σε ανοιχτή γραμμή προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή, ο Γιώργος Παπανδρέου απολάμβανε αμέριμνος το δείπνο του σε εστιατόριο της Κηφισιάς, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. 

Ο πρώην Πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του Άντα Παπανδρέου και την κόρη τους Μαργαρίτα, επέλεξαν να περάσουν το Σαββατόβραδο στον καταπράσινο κήπο του μοντέρνου εστιατορίου των Βορείων Προαστίων που είναι δημοφιλές για τη μεσογειακή του κουζίνα. Στην παρέα τους, ένας γνωστός επιχειρηματίας και η σύζυγός του.

Ο κ. Παπανδρέου κατέφτασε στο εστιατόριο γύρω στις 21.30 ντυμένος σπορ. Φορούσε ένα τζιν, ένα λευκό πουκάμισο και ένα σακάκι, ενώ συνοδευόταν από τέσσερις άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. Βεβαίως, αμέσως έγινε αντιληπτός από τους θαμώνες του μαγαζιού που διακριτικά προσπαθούσαν να δουν τι περιελάμβανε το…μενού.

Ως γνωστόν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσέχει πολύ τη διατροφή του οπότε δεν παρήγγειλε κυρίως πιάτο και “τσίμπησε” από τα διάφορα ορεκτικά. Όπως μάθαμε έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση στα τραγανά στικς απο κολοκυθάκια που συνοδεύονται από σως γιαουρτιού και στα πουγκάκια με κοτόπουλο και κάρυ σε τσάτνεϊ βερύκοκο. Όλα αυτά τα συνδύασε με… ανθρακούχο νερό, ενώ η υπόλοιπη παρέ επέλεξε ένα ιδιαίτερο λευκό κρασί, με κιτρινοπράσινο χρώμα που κοστίζει 45 ευρώ η φιάλη.  Η παρέα αποχώρησε από το εστιατόριο γύρω στις 23.30.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ