Ασημακοπούλου: Ανθρώπινα, αισθάνομαι απέχθεια, όμως…

Ασημακοπούλου: Ανθρώπινα, αισθάνομαι απέχθεια, όμως…

«Ανθρώπινα, αισθάνομαι απέχθεια γι’ αυτό που συνέβη. Όμως, να μη σεβαστούμε τη Δικαιοσύνη;» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, αναφερόμενη στα επεισόδια που σημειώθηκαν  έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, με τις καθαρίστριες.

«Δεν είμαι νομικά αρμόδια να κινήσω διαδικασίες σε ό, τι αφορά τα ΜΑΤ, αλλά πρέπει να γίνεται κάτι τέτοιο, παντού και πάντα… Είναι δεδομένο ότι πρέπει να γίνεται αυτό, όταν υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές στον διοικητικό και κρατικό μηχανισμό και πρέπει να αποδίδονται ευθύνες μέσα από διαδικασίες», σημείωσε η Άννα Ασημακοπούλου, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM.

«Ανθρώπινα, αισθάνομαι αυτό που αισθάνονται όλοι όταν βλέπουν αυτήν τη σκηνή και τις γυναίκες αυτές τις έχω γνωρίσει, επειδή είχαν έρθει στο γραφείο μου. Και έχουμε πιει στο γραφείο μου τότε και ένα τσίπουρο μαζί, παραγωγής μου. Έχω ακούσει τον πόνο τους και υπάρχει το πολιτικό επίπεδο και η εθνική ανάγκη, αλλά υπάρχει και το ανθρώπινο επίπεδο… Τι να κάνουμε, όμως; Να μη σεβαστούμε τη Δικαιοσύνη;», πρόσθεσε.

 

Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟ-Πρωτοσέλιδο στους New York Times τα επεισόδια στο ΥΠΟΙΚ

Δεν έφερε σιδερογροθιά ο αστυνομικός, απαντάει η ΕΛΑΣ

Ελέγχεται πειθαρχικά ο αστυνομικός με την σιδερογροθιά

Ο δικηγόρος των καθαριστριών στον RealFm 97.8

ΦΩΤΟ-Συγκέντρωση συμπαράστασης στις απολυμένες καθαρίστριες 

ΒΙΝΤΕΟ-Τα επεισόδια στο υπουργείο Οικονομικών

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΔΕ για τον αστυνομικό που γρονθοκόπησε καθαρίστρια 

ΤΩΡΑ-Τραυματίστηκαν δύο καθαρίστριες και μία φωτογράφος

ΦΩΤΟ-Ένταση στο υπουργείο Οικονομικών

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ