Βούλτεψη για Σταθάκη: «Φωτεινό παράδειγμα για τους νεώτερους»

Βούλτεψη για Σταθάκη: «Φωτεινό παράδειγμα για τους νεώτερους»

Τα βαθιά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Άρη Σταθάκη εξέφρασε η Κυβερνητική εκπρόσωπος  Σοφία Βούλτεψη με ανακοίνωση όπου αναφέρει ότι νιώθει «βαθιά οδύνη για τον χαμό του επί πολλά χρόνια συνεργάτη της». «Ο Άρης έφυγε όρθιος, ακριβώς όπως έζησε» σημειώνει η κα Βούλτεψη.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση

«Ο θάνατος του αγαπημένου συναδέλφου στη δημοσιογραφία και στην πολιτική, Άρη Σταθάκη, με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργαστώ επί πολλά χρόνια και σε διπλανά γραφεία, μου προκαλεί βαθιά οδύνη.

Υπήρξε ένας καλός φίλος που τίμησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα και τον δημόσιο βίο, ένας υπηρέτης του δημοσίου συμφέροντος και του Κοινού Καλού, που θα λείψει από όλους όσοι τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Θα μας λείψει η αφοσίωσή του στην πατρίδα και στην ενημέρωση, θα μας λείψει το χιούμορ του, θα μας λείψει η ικανότητά του να αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες της ζωής με γενναιότητα και θάρρος.

Ο Άρης έφυγε όρθιος, ακριβώς όπως έζησε.

Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό για τον αγώνα που με αξιοπρέπεια έδωσε μέχρι τέλους.

Θα τιμούμε τη μνήμη του, διατηρώντας την ως φωτεινό παράδειγμα για τις νεότερες γενιές των δημοσιογράφων και των πολιτικών.

Στην οικογένειά του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

 

Διαβάστε επίσης

«Έφυγε» ο Άρης Σταθάκης

Συλλυπητήρια Σαμαρά για τον θάνατο του Σταθάκη

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ