Λυκούδης: Δεν εγκαταλείπω τη ΔΗΜΑΡ, ελπίζω να μην εγκαταλείψει εμένα

Λυκούδης: Δεν εγκαταλείπω τη ΔΗΜΑΡ, ελπίζω να μην εγκαταλείψει εμένα

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Σπύρος Λυκούδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Μάνου Νιφλή, Μαίρης Πολλάλη, για την επόμενη μέρα στη ΔΗΜΑΡ, το αν θα αποχωρήσει ενώ ασκεί κριτική και στον Φώτη Κουβέλη.

«Προφανώς και δεν έγινε η αυτοκριτική. Νομίζω ότι η συνεδρίαση της κεντρικής μας επιτροπής για την πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, δεν ήταν σε αντιστοιχία με τις ανάγκες της Δημοκρατικής Αριστεράς αυτή την ώρα. Να σκύψουμε με σοβαρότητα και ευθύνη και να δούμε τι οδήγησε σε αυτή τη συντριβή. Δεν υπήρξε ένα τέτοιο κλίμα συζήτησης και αυτό είναι απογοητευτικό», τόνισε αρχικά ο κ. Λυκούδης και συνέχισε:

«Ο τρόπος που εξελίχθηκε το θέμα της παραίτησης του προέδρου ήταν κακός. Τα προσωπικά ζητήματα έναντι ενός κακού αποτελέσματος λύνονται με δύο τρόπους. Ή το βράδυ των εκλογών, φεύγεις ή λες ότι μένω εδώ, το κόμμα μου συνετρίβη αλλά εγώ θα μείνω όρθιος, θα προσπαθήσω να το σηκώσω πάλι από την αρχή. Το μόνο που δεν επιλέγεις είναι αυτό που έγινε».

«Έχει υποστεί συντριβή το κόμμα μου. Όχι υποχώρηση. Συντριβή που δεν την άξιζε και εγώ πολιτικά δεν το αντέχω. Δεν έχω πρόθεση να εγκαταλείψω τη ΔΗΜΑΡ. Αυτό που δεν θέλω είναι μη με εγκαταλείψει εμένα η ΔΗΜΑΡ».

«Δεν είναι κακό να κλείνει το μάτι ένα κόμμα, σε ένα άλλο κόμμα. Είναι άλλο πράγμα, υπό το βάρος μιας εκλογικής ήττας, να αναζητείται ο ΣΥΡΙΖΑ ως καταφύγιο. Αυτό είναι απαράδεκτο», σχολίασε ακόμα ο κ. Λυκούδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ