H επιστολή ανεξαρτητοποίησης της Μίκας Ιατρίδη

H επιστολή ανεξαρτητοποίησης της Μίκας Ιατρίδη

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή της  Μίκας Ιατρίδη, με την οποία ανακοινώνει ότι ανεξαρτητοποιείται από την Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

Ακολουθεί η επιστολή

Προς:  Πρόεδρο Ανεξάρτητων Ελλήνων

 κ. Πάνο Καμμένο

 

ΘΕΜΑ: «Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων»

 

κ. Πρόεδρε,

 

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, θα ήθελα να σας ενημερώσω και εγγράφως  ότι αποχωρώ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

 

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε πριν δυο χρόνια να συμμετάσχω στη δημιουργία του κινήματος, ώστε να εισέλθουμε στη Βουλή και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους συμπολίτες μας.

 

Λυπάμαι πραγματικά που, δυο χρόνια μετά τις βουλευτικές εκλογές, το κίνημα μας έχει χάσει σε τέτοιο βαθμό τον προσανατολισμό του.

 

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι το μήνυμα μας προς τους πολίτες δεν ήταν σαφές και ξεκάθαρο. Δεν καταφέραμε να εκφράσουμε τα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας και να ανταποκριθούμε σε αυτά.

 

Στην μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία, έλαβα όλες τις αποφάσεις μου με εντιμότητα και ειλικρίνεια, αδιαφορώντας για το προσωπικό πολιτικό κόστος, έχοντας πάντα ως πυξίδα την καλυτέρευση της ζωής των Ελληνίδων και των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν αδικηθεί τόσο πολύ, όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

Με εκτίμηση,

 

Τσαμπίκα (Μίκα) Ιατρίδη

Βουλευτής Δωδεκανήσου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έβδομη “απώλεια” η Ιατρίδη για τους ΑΝ.ΕΛ.

Άγνοια δηλώνει η Κουντουρά για την Ιατρίδη

Η Ιατρίδη είχε προαναγγείλει την αποχώρησή της

ΤΩΡΑ-Αποχώρησε από τους ΑΝ.ΕΛ. η Μίκα Ιατρίδη

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ