Ο ΣΥΡΙΖΑ για την επέμβαση των ΜΑΤ στο ΥΠΟΙΚ

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την επέμβαση των ΜΑΤ στο ΥΠΟΙΚ

«Η τυφλή βία των ΜΑΤ οδήγησε στον τραυματισμό πολλών καθαριστριών, μεταξύ των οποίων και της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δήμητρα Μανώλη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στο σημερινό περιστατικό με τις απολυμένες καθαρίστριες έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

«Ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε η διαμαρτυρία των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ ξεπερνά κάθε προηγούμενο», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει «η κυβέρνηση αντί να τηρήσει τη νομιμότητα και να σεβαστεί τις αποφάσεις των δικαστηρίων, επαναπροσλαμβάνοντας τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, έστειλε τα ΜΑΤ να τις ξυλοκοπήσουν».

Στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η υποψήφια ευρωβουλευτής Δήμητρα Μανώλη τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της έντασης, «Η τυφλή βία των ΜΑΤ οδήγησε στον τραυματισμό πολλών καθαριστριών, μεταξύ των οποίων και της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δήμητρα Μανώλη και τις έστειλε στο νοσοκομείο.

Κλείνοντας ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Η συγκυβέρνηση προσπαθεί να εξαντλήσει τ’ αποθέματα ωμότητας και αναλγησίας που της έχουν απομείνει πριν καταρρεύσει. Ο αγώνας όμως των καθαριστριών θα δικαιωθεί όποιο μέσο κι αν χρησιμοποιήσουν». 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ