Το δείπνο του Σαμαρά με την οικογένεια Καραμανλή

Το δείπνο του Σαμαρά με την οικογένεια Καραμανλή

Δύο συναντήσεις σε διάστημα μικρότερο της μιας ημέρας θα έχουν ο Αντώνης Σαμαράς με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, ο Πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να δειπνήσει τόσο με τον κ. Καραμανλή όσο και με τον Αχιλλέα Καραμανλή καθώς και το γιο του, Κώστα, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν του πρώην διοικητή του ΝΑΤΟ, ναυάρχου κ. Τζέιμς Σταυρίδη.

«Δύο φορές σε διάστημα λιγότερο των 24 ωρών θα συναντηθούν οι κ.κ. Αντ. Σαμαράς και Κ. Καραμανλής και μάλιστα προ του ανασχηματισμού. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Ιδρύματος Καραμανλή για τον ελληνοαμερικανό πρώην διοικητή του ΝΑΤΟ ναύαρχο κ. Τζ. Σταυρίδη.

Η δεύτερη (και σημαντικότερη) θα γίνει την επομένη στην Πολιτεία στην οικία του κ. Αχ. Καραμανλή, ο οποίος και θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν του ναυάρχου. Θα παρακαθήσουν και ο Πρωθυπουργός και ο πρώην πρωθυπουργός. Στο δείπνο δεν είναι κανείς άλλος καλεσμένος πλην βεβαίως του τιμώμενου ναυάρχου, του κ. Π. Μολυβιάτη και του υιού τού κ. Αχ. Καραμανλή, Κώστα Καραμανλή».

 

Πηγή: tovima.gr

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΒΙΝΤΕΟ-Τατσόπουλος για καθαρίστριες: Είναι ηλίθιοι…

ΦΩΤΟ-Στα “ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ” ο Σαμαράς

Bloomberg: “Φιλικότερος προς τους επενδυτές παρουσιάζεται ο Τσίπρας”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ