ΒΙΝΤΕΟ-Τα “συγχαρητήρια” της Μακρή σε Κουκουλόπουλο-Βορίδη

ΒΙΝΤΕΟ-Τα “συγχαρητήρια” της Μακρή σε Κουκουλόπουλο-Βορίδη

 

Επίθεση στον Πάρι Κουκουλόπουλο και τον Μάκη Βορίδη εξαπέλυσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή. Αφορμή αποτέλεσε η αναφορά τους για τα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην Ευρωεκλογές.

Η Ραχήλ Μακρή αποκάλεσε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, «κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΠΑΣΟΚοελιάς» και ανέφερε: «Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι στο νομό τον οποίο εκπροσωπείτε, ήρθατε τελευταίοι και καταϊδρωμένοι.  Επίσης, χάσατε και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τους δύο δήμους του νομού Κοζάνης. Συγχαρητήρια για τη νίκη σας».

Στη συνέχεια, απευθυνόμενη στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας τόνισε:

«Να δώσω συγχαρητήρια και στον αγαπητό κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Πολιτικής Άνοιξης, που πέσατε δύο μονάδες μετατρέποντας τη Νέα Δημοκρατία πραγματικά στην πολιτική άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά».

«Λύστε τα δικά σας προβλήματα, και όταν δώσετε το 80% των υπουργείων στην ΠΑΣΟΚοελιά, όταν μαζέψετε και τους αποχωρήσαντες από το ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι θέλουν υπουργικούς θώκους για να επιστρέψουν, τότε σας καλούμε να έρθετε εδώ και να μας μιλήσετε για τις 3,5 μονάδες που έχασαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες», υπογράμμισε η Ραχήλ Μακρή. 

 

Δείτε το βίντεο :

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ