Το μήνυμα του Σβόμποντα στον Θεοδωράκη

Το μήνυμα του Σβόμποντα στον Θεοδωράκη

Την απόφαση του Ποταμιού να ενταχθούν οι δύο ευρωβουλευτές στην «Προοδευτική Συμμαχία των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών» ως ανεξάρτητοι συνεργαζόμενοι, καλωσόρισαν ο πρόεδρος της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο, Χάνες Ζβόμποντα και η Γενική Γραμματέας, Άννα Κολόμπο, με μηνύματά τους προς τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του κόμματος, ο Χάνες Σβόμποντα συνεχάρη τον κ. Θεοδωράκη για «τα εξαιρετικά αποτελέσματα» στις ευρωεκλογές και σημείωσε :

«Μου δίνει ιδιαίτερη χαρά να επιβεβαιώσω την αποδοχή των εκλεγμένων ευρωβουλευτών σας στην Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών. Βεβαίως επειδή “Το Ποτάμι “ δεν είναι μέλος του Κόμματος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, η ομάδα μας, με βάση τους κανόνες της σχετικής διαδικασίας, θα πρέπει να λάβει και τυπικά την σχετική απόφαση στην πρώτη της σύνοδο τον Ιούνιο».

«Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην ομάδα μας και προσβλέπω με χαρά στη μελλοντική μας συνεργασία», κατέληξε ο κ. Σβόμποντα.

Από την πλευρά της η Γενική Γραμματέας της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Άννα Κολόμπο, στο μήνυμά της προς τον επικεφαλής του «Ποταμιού» υπογράμμισε:

«Είμαι πολύ ευτυχής με την απόφασή σας. Ακόμα θυμάμαι την συνάντησή μας στο γραφείο του Προέδρου Ζβόμποντα και πραγματικά αισθάνομαι ότι μοιραζόμαστε αξίες και στόχους καθώς και την αποφασιστικότητα, που απαιτείται για να εκσυγχρονίσουμε και να δώσουμε ένα φρέσκο αέρα στις προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να συναντήσω τους ευρωβουλευτές σας στις Βρυξέλλες».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ