Κόντρα Ψαριανού-Μαχαίρα για την επόμενη μέρα στη ΔΗΜΑΡ

Κόντρα Ψαριανού-Μαχαίρα για την επόμενη μέρα στη ΔΗΜΑΡ

«Κάθε πολιτικό πρόσωπο, εκτός από τις απόψεις του, μεταφέρει το ήθος και την αισθητική του. Όσοι μιλούν στο όνομα της ΔΗΜΑΡ και των αρχών της, το γνωρίζουν και το έχουν κατά νου», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Χρήστος Μαχαίρας αναφερόμενος στις δηλώσεις του Γρηγόρη Ψαριανού.

«Ανασυγκρότηση του χώρου μας δεν μπορεί να γίνει ούτε μέσα από κραυγές, ούτε μέσα από ύβρεις. Θα γίνει μέσα από τις καταστατικές διαδικασίες» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» και πρόσθεσε:

«Είναι προφανές ότι υπάρχει πολιτικό θέμα που το δημιουργούν δηλώσεις που κινούνται έξω από μια λογική του χώρου μας, του χώρου της Ανανεωτικής Αριστεράς, όπως αρέσει στον Γρηγόρη Ψαριανό να λέει».

«Είναι η λογική του χώρου στον οποίο εξακολουθούμε να βρισκόμαστε και μπορεί να υπέστη ένα καίριο εκλογικό πλήγμα την περασμένη Κυριακή, αλλά πρέπει να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, προκειμένου να τον ξαναστήσουμε στα πόδια του για να τον βάλουμε (σε μια τροχιά)», συμπλήρωσε.

Απαντώντας, τέλος, στην αναφορά ότι «κάποιοι είδαν φως και μπήκαν» είπε:

«Εγκατέλειψα μια συγκεκριμένη επαγγελματική διαδρομή στη δημοσιογραφία, θέλοντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην προσπάθεια για ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροαριστεράς. Επειδή λέει ο φίλος μου ο Γρηγόρης ότι είδα φως και μπήκα, θέλω να του πω ότι δεν υπήρχε κανένα φως, διότι κάποιος είχε φροντίσει να σπάσει όλες τις λάμπες. Ο ίδιος, ναι το έκανε. Και κάναμε αγώνα μεγάλο να ξαναβάλουμε λάμπες, να ξαναέχουμε φως. Αυτή είναι η απάντησή μου στο ότι είδα φως και μπήκα…».

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ