ΒΙΝΤΕΟ-Μπέος: Δεν είμαι ο Ρουβάς – Αισθάνομαι ένας από εσάς

ΒΙΝΤΕΟ-Μπέος: Δεν είμαι ο Ρουβάς – Αισθάνομαι ένας από εσάς

Το συνδυασμό “Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική Βόλος 2014”, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Αχιλλέα Μπέο, ανέδειξε η ψήφος της πλειοψηφίας των Βολιωτών, αφήνοντας δεύτερο το συνδυασμό “Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής & Αλληλεγγύης”, υπό τον Μαργαρίτη Πατσιαντά του ΣΥΡΙΖΑ.

Αχ. Μπέος: Δεν πρόκειται να παραλάβω τίποτα, αν δεν γίνει έλεγχος

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως νέος δημάρχος Βόλου, ο Αχίλεας Μπέος, αφού πρώτα ευχαρίστησε το συγκεντρωμένο πλήθος και την πλειοψηφία του βολιώτικου λαού, απάντησε σε προηγούμενες δηλώσεις του ανθυποψηφίου του Μαργαρίτη Πατσιαντά, επιτέθηκε σε συγκεκριμένα πρόσωπα που έκαναν δηλώσεις στήριξης εναντίον του, καθόλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας και υποσχέθηκε να μην παραλάβει τίποτα, αν δεν γίνει έλεγχος, αφού, όπως σημείωσε, ο λυσσαλέος πόλεμος που έγινε εναντίον του «δείχνει ότι κάτι κρύβουν και φοβούνται».

Ο κ. Μπέος δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Δεν αισθάνομαι ούτε ο Ρουβάς. Αισθάνομαι ένας από εσάς».

Δηλώσεις Μ. Πατσιαντά για το εκλογικό αποτέλεσμα στο δήμο Βόλου

«Απευθυνθήκαμε σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από τι ψήφισαν στον πρώτο γύρο, με ένα ενωτικό κάλεσμα, για να κρατήσουμε την τοπική κοινωνία όρθια και να ξανακάνουμε το δήμο υπηρέτη των αναγκών της.

Απέναντί μας ήταν ο κ. Μπέος που αντιμετωπίζει το δήμο ως επιχείρηση, με γνώμονα το κέρδος. Έναν δήμο όχημα επιχειρηματικών συμφερόντων. Η προεκλογική του συμπεριφορά μας πήγε χρόνια πίσω, επαναφέροντας τακτικές εκφοβισμού και ρουσφετιού, χαρακτηριστικά της ακροδεξιάς λογικής του που μάταια προσπάθησε να κρύψει.

Η στήριξή του εξάλλου από το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής και από ακροδεξιά στοιχεία της τοπικής ΝΔ, το αποδεικνύει.

Η εκλογή του από τους πολίτες δυστυχώς θα αποδειχθεί σύντομα ένα ολέθριο βήμα οπισθοδρόμησης.

Δεσμευόμαστε ότι αδιαπραγμάτευτα θα υπερασπιστούμε την κοινωνία και τις κατακτήσεις της.

– Καμιά εκποίηση της δημοτικής περιουσίας

– Καμιά ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών

– Όχι στην καταστροφή της παραλίας

– Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιά μας τις δεκάδες χιλιάδες των συμπολιτών που μας εμπιστεύτηκαν και υποσχόμαστε ότι δεν θα τους διαψεύσουμε».

Π. Σκοτινιώτης: Εύχομαι στον κ. Μπέο καλή θητεία

Σε δήλωσή του για το αποτέλεσμα των εκλογών στο δήμο Βόλου, ο δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», Πάνος Σκοτινιώτης, τονίζει τα ακόλουθα:

«Ο λαός του Βόλου έκανε την επιλογή του. Εύχομαι στον κ. Μπέο καλή θητεία, σε μία περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη για το παρόν και την προοπτική της πόλης μας.

Η δημοτική μας παράταξη θα είναι παρούσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην τοπική κοινωνία και θα ασκήσει εποικοδομητικά και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πόλη και το δήμο το θεσμικό ρόλο που της ανέθεσαν οι συμπολίτες μας, υπερασπιζόμενη, σε κάθε περίπτωση, την ιστορία, τον πολιτισμό και την αξιοπρέπεια της πόλης μας, το κοινωνικό και συλλογικό συμφέρον και την πολύτιμη παρακαταθήκη που αφήνει αυτή η Δημοτική Αρχή, κυρίως σε θέματα νομιμότητας, χρηστής διαχείρισης του δημοτικού χρήματος, διαφάνειας και αξιοκρατίας.

Είναι αυτονόητο ότι η διαχείριση των δημοτικών υποθέσεων, μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, θα γίνει με βάση όσα προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία και με σεβασμό στην εκφρασθείσα βούληση του εκλογικού σώματος».

Πηγή: e-volos.gr

Πηγή βίντεο: Αντώνης Κουμιώτης

Διαβάστε επίσης:

Οι νέοι δήμαρχοι στο νομό Καρδίτσας

ΒΙΝΤΕΟ-Ο χορός του Μπουτάρη με τη σύντροφό του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ