ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Βρέθηκε κάλυκας στη Χαριλάου Τρικούπη και βολίδα στην ψευδοροφή

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Βρέθηκε κάλυκας στη Χαριλάου Τρικούπη και βολίδα στην ψευδοροφή

Στη Χαριλάου Τρικούπη βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αυτή την ώρα, μετά από την ενημέρωση που παρείχε ο υπεύθυνος ασφαλείας του κτιρίου του ΠΑΣΟΚ, ότι σε τζάμια της πρόσοψης από την οδό Μαυρομιχάλη υπάρχουν δύο τρύπες που πιθανότατα προέρχονται από πυροβολισμούς.

Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε ένας κάλυκας των 762 χιλιοστών, μία τρύπα στο τζάμι του 1ου ορόφου και μία βολίδα καρφωμένη στην ψευδοροφή του 2ου ορόφου.

Νωρίς το πρωί η επίθεση στο ΠΑΣΟΚ

Λίγο μετά τις 11 το πρωί, όταν έφθασαν οι υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι υπάρχουν  τρύπες στα τζάμια. Πιθανολογείται ότι  κάποιος πυροβόλησε από την οδό  Μαυρομιχάλη και από το πάρκινγκ προς τα γραφεία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τις 2 το πρωί, στα γραφεία βρισκόταν ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος ευρωβουλευτής της “Ελιάς”, Νίκος Ανδρουλάκης οπότε εικάζεται ότι οι σφαίρες έπεσαν ανάμεσα στις 6-8 το πρωί που γίνεται η αλλαγή της βάρδιας των αντρών της φύλαξης.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι  στην ψευδοροφή του 2ου ορόφου βρέθηκε ένας κάλυκας ενώ οι  άντρες της αντιτρομοκρατικής ψάχνουν τον τρίτο όροφο.

Δείτε το βίντεο από το Mega.

      

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ