• Πληροφορίες ότι παραιτήθηκαν όλοι οι υποψήφιοι- Διαψεύδουν οι συνεργάτες του υποψηφίου Δημάρχου

  11:36 πμ, Κυριακή 25 Μάι 2014 11:36 πμ, Κυριακή 25 Μάι 2014

  Πληροφορίες ότι παραιτήθηκαν όλοι οι υποψήφιοι- Διαψεύδουν οι συνεργάτες του υποψηφίου Δημάρχου

  Την παραίτησή τους έθεσαν στη διάθεση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιου δημάρχου, Νίκου Μαϊτού, όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Νησιωτικής Πολιτείας».

  Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν και συνυπογράφουν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι υπογραμμίζουν ότι προχώρησαν σε αυτή την αυθόρμητη κίνηση, «ως ένδειξη ενότητας, ανιδιοτέλειας και αποφασιστικότητας για μια κοινή μάχη ενάντια στην διαπλοκή, την οπισθοδρόμηση και στο αδιέξοδο».

  «Προχωράμε όλοι μαζί, ενωμένοι, σαν μια γροθιά για να δώσουμε νέα πνοή στα νησιά μας» υπογραμμίζουν σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής τους ενώ εξαπολύουν επίθεση στον Μανόλη Μαργαρίτη και την παράταξή του, σημειώνοντας ότι: «Χρειάζονται ανοιχτά μυαλά κ. Μαργαρίτη για να μας καταλάβετε…. Και εμάς και το τι σημαίνει δημοκρατία. Άλλωστε πάει πολύ εσείς προσωπικά και τα παπαγαλάκια σας να μιλάτε για δημοκρατία».

  Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

  «Είναι αυθόρμητη και εν πλήρει συνειδήσει η απόφασή μας να θέσουμε τις παραιτήσεις μας στην διάθεση του επικεφαλής μας, ως ένδειξη ενότητας, ανιδιοτέλειας και αποφασιστικότητας για μια κοινή μάχη ενάντια στην διαπλοκή, την οπισθοδρόμηση και στο αδιέξοδο.

  Στις φήμες για παραιτήσεις από μέρους μας απαντάμε με τη καθημερινή, ηχηρή και μαζική παρουσία μας δίπλα στον Νίκο Μαϊτό. Ψάξτε αλλού τους απογοητευμένους και αυτούς που κυκλοφορούν με τέσσερις στρατηγούς του χιλιάρικου.

  Απέναντι στα επικοινωνιακά παιχνίδια, στις ανυπόστατες κατηγορίες, στην αγωνία για διαστρέβλωση κάθε τι νέου και πρωτοπόρου απαντάμε με καινοτομία, αλτρουισμό και αγάπη για τον τόπο μας και το κοινό καλό.

  Προχωράμε όλοι μαζί, ενωμένοι, σαν μια γροθιά για να δώσουμε νέα πνοή στα νησιά μας. Για μια νέα εποχή που θα διέπεται από δημοκρατικότητα, εντιμότητα, ανάπτυξη βάζουμε στην άκρη κάθε προσωπική φιλοδοξία και τασσόμαστε στον κοινό αγώνα για μία νέα μέρα στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες.

  Χρειάζονται ανοιχτά μυαλά κ. Μαργαρίτη για να μας καταλάβετε…. Και εμάς και το τι σημαίνει δημοκρατία. Άλλωστε πάει πολύ εσείς προσωπικά και τα παπαγαλάκια σας να μιλάτε για δημοκρατία.

  Όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Νησιωτικής Πολιτείας:

  Διαψεύδει το περιβάλλον του Μαϊτού

  Από το περιβάλλον του υποψηφίου δημάρχου, Νίκου Μαϊτού διαψεύδεται κατηγορηματικά το γεγονός και επισημαίνεται ότι στη συγκέντρωση του συνδυασμού τη Δευτέρα, ορισμένοι από τους υποψηφίους με σκοπό να εκφράσουν την ανιδιοτέλειά τους, πρότειναν στον υποψήφιο δήμαρχο, να ετοιμάσουν τις παραιτήσεις τους.

  Έτσι, ήθελαν να τονίζουν την πίστη και την αφοσίωσή τους στον αγώνα του συνδυασμού, ανεξάρτητα από τη σταυροδοσία η οποία δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επισήμως.

  Πηγή: naxosnow.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα